|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() Yo ziomki!!!
Nie ma co pisac, więc jade ze SS Więc powitanie na POH! ![]() o jojojoj nie ladnie wyzywal pajaczkow! xD ![]() No i kolejny gs wymięka! ![]() nastepny dead.... ![]() ![]() Dla odmiany Dragonik...... ~LoL!~ ![]() Na POh bylo bardzo duzo ludzi i nie bylo co klepac postanowilismy wybrac sie na DL ![]() ![]() Pwitanie..... ![]() I pierwszy Dl wymieka..... ![]() LoL! ale duzo expa wziolem.....ale Tymon...walil z SD :> ( nie wiem po co) ![]() Tutaj widac 1 z wielu SD ;] ( musielismy bic szybko te Dl z obawy na blokera) ![]() I juz po DL! ![]() ![]() Tu juz bylo ciezko, ale jakos se poradzilismy ![]() ![]() I po kolejnym Dl-ku ;] ![]() ![]() Jaka piekna chwilka..... ![]() ![]() ![]() I to by byl koniec SS Jak widac loot sie udal! byl wspanialy! PLX COMMENT!
Nick: Mozobun Profession: Royal Paladin ![]() Level: 81 ![]() Magic lvl: 18 ![]() Distance Fighting: 92 Shielding: 72 You see yourself. You are a royal paladin. You are Master of Darkness of the Angels of Darkness. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Nastepnym razem powieksz okienko i przytnij to co nas nie interesuje ~. Fotki srednie jak na moj gust.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() wielkie gratz , DSM ale fart
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Cytuj:
Fotki są ładne... gz huntu
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: ToRuŃ
![]() |
![]() HahAHAha
Exp RoX !!!!!!!! ![]() ![]() "Tutaj widac 1 z wielu SD ;] ( musielismy bic szybko te Dl z obawy na blokera)" ROTFL! Mialem tylko 5 Sd's Wiec jak wiele LoL ! ![]() ______________________________ Hail Angels of Darkness ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez TyMoN Of secura - 12-05-2005 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gadadol
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 58
Skille: 79\80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() stary ale ty smieszny jestes
Fakt ssy fajene ale ten dsm to twoj a nie zlootowany widac ze na wczesniejszych ssach masz dsma na sobie a na ostatnim masz blue roba, moge sie mylic ale raczej nie wydaje mi sie zebym sie mylil. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
|
![]() foty rewelka no i deesemik, wymarzone zakonczenie hunta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
MYSLISZ SIE, wiedzialem ze ktos sie na to kapnie ;/ ten BLue robe mam na sobie poniewaz jak mi sie bolty skoczyly poszlem do Venore i wziolem bolty i b robe aby miec wiecej capa MOWIE SERIO TEN DSM WYLECIAL!!!!!!!!!
Nick: Mozobun Profession: Royal Paladin ![]() Level: 81 ![]() Magic lvl: 18 ![]() Distance Fighting: 92 Shielding: 72 You see yourself. You are a royal paladin. You are Master of Darkness of the Angels of Darkness. ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mozobun on Secura!!! - 12-05-2005 o 19:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() lol?
dsm? Czyżby na 1 ss'ie masz dsma na dl'huncie b robe? Jakiś wałek wciskasz dla ludzi Jeżeli to nieprawda to sorry A ss'y dobre
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
QRWA wiedzialem ze nie uwiezycie ale to prawda, gdybym wiedzial ze DSM wyleci to byl nie bral tego ******** B ROBE ;/ MOWIE KOLEJNY RAZ ZE TO PRAWDA :d
Nick: Mozobun Profession: Royal Paladin ![]() Level: 81 ![]() Magic lvl: 18 ![]() Distance Fighting: 92 Shielding: 72 You see yourself. You are a royal paladin. You are Master of Darkness of the Angels of Darkness. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() SS'y niezle ale jak na moj gust dsm to sciema
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm z teg co wiem sorca tam nei bylo.....
A co do godzin to....... nie czaje...
Nick: Mozobun Profession: Royal Paladin ![]() Level: 81 ![]() Magic lvl: 18 ![]() Distance Fighting: 92 Shielding: 72 You see yourself. You are a royal paladin. You are Master of Darkness of the Angels of Darkness. ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mozobun on Secura!!! - 12-05-2005 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Sanok
Stan: Na emeryturze
Imię: Vitil
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 19\21
Poziom mag.: 48
|
![]() Mi się tez wydaje że ten DSM to jakaś ściema bo po co byś zmieniał swój Dsm na Blue Robe.J myśle ze ten drugi gość ci pożyczył ten Blue Robe a ty swój DSM dałeś do deda Dl-a
Ostatnio edytowany przez Vitil - 12-05-2005 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() czego nie rozumiec
przed huntem ma na sobie DSM w czasie hunty nagle zmienia na bluerobe DSM znika bez wiesci nagle otoz nie uwierzycie ale z dsm wypada nie rh niie nic innego jak DSM!! ale gdzie sie podzial swoisty(pierwszy) dsm... wiec odrazu mowie bujda |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak by dał takiego ss'a ze swoim DSM w BP i DSM w Dl-u to by było wszystko jasne!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Ja wam mówie że, ten DSM jest Mozobuna :, jeżeli przeczytacie fragmenty ich rozmów to sami bedziecie wiedzieli co oni zrobili
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie...
Jak chcecie moge wam dac screena ze mam 2 DSM, ale powiecie ze to jest koelgi i tak kolko.....mowie ze swoj zostawilem w depo aby miec wiecej cap jak po bolty poszlem...!!!!! Zebym wiedzial ze wyleci DSM to serio by nie bral B ROBE! Widac ze mi nie wiezycie ale mowie prawde, nie obchodzi mnie wasze zdanie!
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Masz racje oni się zbrojami zamienili. Z ich rozmowy jeszcze winika za do tego Dl-a oprucz DSM dali jeszcze Dragon Hamy i kase. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Mi sie wydaje ze to ściema. Po pierwsz masz duzy lvl to nie musisz biegac z lekkim eq. Po drugir dsm wypada chyba w bagu. Ale i tak gratz
![]() |
![]() |