|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Cześć
Napisze tu o kilku rzeczach, chociaż najbardziej zalezy mi na odpowiedzi na pierwsze pytanie: 1. Trzy razy w ciągu pięciu minut miłem "Debug Assertion Failed", cokolwiek to znaczy. Na oficjalnym wyczytałem kiedyś, ze może to być spowodowane przez program zwany GG, ale innego GG niż Gadu-Gadu nie używam i nie wydaje mi sięże on jest tego przyczyną. Zdarzyło mi się to jeszcze raz wcześniej, ale ostatnio 3 razy pod rząd. 2. Mam 14 lvl palka i ciekawy jestem, czy są jakieś questy, o które bym mógł się postarać. W sumie to nie szukałem specjalnie, ponieważ postać 14 lvl wydaje mi sie dość słaba. Nie chcę żadnego rozwiązania, tylko ewentualnie miejsce, do którego mogę się skierować po questa. 3. Respect 2 Bosal za fajną stronkę i wysiłek w nią włożony, tylko małe uwagi: - pływająca ramka na pierwszej stronie, Opera nie interpretuje jej poprawnie - Kodowanie: standardem jest ISO a nie Windows, ja sobie moge przestawić, ale u innych mogą pojawiaćsię krzaki zamiast ąęćśżńó Pozdrawiam, zwłaszcza wszystkich autorów, twórców i modów |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() 1) Takie cuć mogą powodować różne programy ingerujące w grę, np. jakieś dziwne antywiry (sam mam nortona, działa OK) albo virusy, i masa rożnych programów do cheatowania w Tibii. A jak nie to, to nie mam pojęcia, co.
2) Questy są nawet dla 1 poziomowych postaci. Oczywiście im quest łatwiejszy, tym mniejsza nagroda, ale to chyba dobrze, bo nie wyobrażam sobie 15 poziomowca z golden legsami ![]() 3) Dzieki. Ale ostatnio coś Bosal nawet nie reaguje na informacje o błędach na stronie i nie chce mu się chyba nic robić ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1) Cheatów nie używam WCALE, a nie tylko tak mówię. Błąd mi się nie zdarza na razie, zobaczymy czy jeszcze się trafi
2) Jeśli ktoś może, to niech chociaż powie, kogo mam zapytać o questa dla palka level 8-15. Rozwiązanie znajde sam, tylko u kogo szukać. Najlepiej na pólnoc od mostu, bo mieszkam w AB/Carlin 3) @Bosal: Facet nie łam się wiele ludzi cieszy sięz tego, co robisz i ma do Ciebie RESPECT, takie miejsca jak ty są nie tylko dla tych, którzy lubią grać, ale też pogadać/pomóc/podzielić się doświadczeniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wedlug mnie ten blad to jakis z macro czy cos w tym stylu ,po prostu akcja jest za szybko powtarzana albo... hmmm jak to ujac np. jak list jest za dlugi... (po prostu komp nie nadaza lub klijent tibii)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Blad z dlugim listem byl, ale juz naprawili, i wtedy cos innego pisalo (dokladnie nie pamietam, ale cos z bledam pamieci).
A ten błąd pojawia się, gdy wewnętrzny debugger Tibii (taki fragment gry, który autorom pomaga zlokalizować błędy) nawala, i zazwyczaj jest to albo wina za szybkich operacji (macro) albo klutni z innym debugerem (windows, jakis jezyk programowania itp.), tak przynajmniej mi sie wydaje.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ale stary temat ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Sir Gofer
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 42
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Co do tych questów to są takie, na których mógłbyś zarobić małą sumkę, ale jak na Twój lvl wcale taka mała ona nie jest.
1. Amazon Camp - ( Biała i 2 czarne perły, 100gp, dwarven ring ) 2. Mumie ( pod 3 Beholderami pod Wydą ) - ( 3 small saphire bodajże i 2 diamenty - ~1.5k ) Jest jeszcze sporo takich questów z perełkami, ringami jakimiś itp. Questy z "lepszymi" itemami zaczynają się dopiero od 32 lvl. EDIT: Nie spojrzałem na date utworzenia tematu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Nie wiedziałem że na świecie są tacy idioci O_O
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Siema widziałem podobne tematy ale żadna z tych rzeczy mi nie pomogła
mam taki błąd debug assertion 8.40 talk.cpp 1933 !! włączam tibie wpisuje pasy pojawia się nazwa postaci daje ok i wyświetla się błąd ze wystąpił błąd z aplikacją tibia***** i zostanie ona zamknieta co mam zrobić? reinstalacja tibi i format c nic nie pomogła help!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ja mam taki problem jak chce wejśc na tibie wypisuje passy to pisze nick ale jak chce wjesc na serva to juz jakis rapoorti jak zamykam ten rapoort to zamyka sie tibia tez na wp.pl chce wjesc na bilarda na pokój tez ten rapoort
na tibi mam taki debug..... debug assertion 8.5 talk.cpp 1966 ........ prosze o pomoc szybką ............ juz zrobilem 3 formaty i dalej to samo z góry bardzo dzienkuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() juz mam rozwionzalem problem i to w 2 secundy PISAC NA GG 19402729
|
![]() |