|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2010
|
![]() Witam . Otóż mam knighta 13 lvl. Prosze zdjecie skili i eq :
http://img109.imageshack.us/img109/6426/beztytuuyiy.jpg Powiedzcie co mam robic , czy iść expić jezeli tak to gdzie ? czy iść skilowac jezeli tak to gdzie ????????? udzielcie rady co z tym knightem zrobic jutro na tym koncie beda jeszcze crusader helmet i boszki;] sory za ortografie , ale nie mam czasy sie w to bawi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Świat: Secura
|
![]() Expić xD
Zamek obok Ab . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Bloczyc orkszabale.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
1. Zacznijmy od tej, która mi przyszła od razu na myśl: zabić się! A co tam. 2. Glupnąć slima i biegać bez miecha i potów po carlin i śmiać się z nubów biegnących za tobą. 3. Cytuj:
4. Stać przed depo i gapić się na ałtfity pacców. 5. Pójść na raty. 6. Połowić rybki. 7. Pogadać na gejm czacie. 8. Tańczyć i radować się w świątyni, gdy zobaczysz logującego się po śmierci gracza. 9. Zjeść wisienkę. 10. Logować się i wylogowywać się. --------------- Możliwości jest wiele, ale tylko jeden taki, junikalny najt na 13 levelku...
![]() |
![]() |