![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Witam.
Czym lepiej będzie mi się huncić na PoH : Modified Crossbow Silkweaver Bow Łuk ma większy zasięg, ale kusze chyba ogólnie mają większy DMG? Dodam, że "śmieci" będę zabijał zwykłymi strzałami / bełtami, a Giant Spidery Flame Arrow / Power Bolt. @Edit Aha, i ile te bronie mniej-więcej kosztują? Ostatnio edytowany przez Matello - 01-02-2010 o 22:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Poznań
Świat: Yanara
Poziom: 250
|
![]() Modified Crossbow raczej ciezko kupic bo to tylko z questa jest , ale mozesz sprobowac , na wiki cena od 8k do 25k .
Silkweaver Bow z czegos tam leci i to powinienes spokojnie kupic :> Ja raczej bym Ci jednak polecil kusze o ile jakos ja ogaranisz sobie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Świat: Galana
|
![]() Taniej wyjdzie jeśli będziesz expił flame arrowami.
Zasięg większy więc, też łatwiej będzie utrzymać dystans chociaż biorąc pod uwage expowisko i broń to dystans to i tak nie problem.
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
|
![]() No problem był spory z GSami, z Royal Spearami ładuje jak dobrze myślę z 3 kratek, i ryzykowałem wtedy dość sporo
![]() Właśnie, jeżeli chodzi o zasięg, mam zamiar póki co pobawić się zwykłą kuszą lub łukiem, jak podaje tibia wiki : Cytuj:
Cytuj:
Dodatkowo flame arrow zadaje tylko 25 dmg, a P-bolt aż 50, czy ten DMG od ognia to zrewanżuje? (GS jest na ogień podatny). |
||
![]() |
![]() |