|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() Czy ktoś kompetentny potrafi to wytłumaczyć?? Po update usunęli te kamienie. A dziś znowu wróciły. Proszę tylko o niepisanie że to przez spike sword'a ;]
----
Autobiografie Rookstayer'ów - bo to my tworzymy klimat Solucje do questów znajdujących się na Rookgaardz'ie Island of Destiny - miejsce wyboru profesji Ostatnio edytowany przez Res Khmer - 07-02-2009 o 22:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() Tam zawsze sa te kamienie, inaczej bylyby dwa wejscia na gore...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Jesteś całkowicie pewny, że wcześniej ich nie było? Coś mi się zdaje, że to nie było przeoczenie, i dopiero teraz się zorientowali. Możesz dokładnie powiedzieć/zaznaczyć które?
![]() ![]() Vial
![]() |
#5 |
Undead
|
![]() W czasie update'u zostały usunięte... by skrócić drogę...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() No to mamy z Resem zbiorowe halucynacje, bo też ich ostatnio nie widziałem. Być może CipSoft popełnił błąd, a teraz sobie o nim przypomniał i go naprawił. Chyba, że to znowu coś, jak ze Spike Swordem ;3
![]() |
#7 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Res ma racje. Dzisiaj rano też na to zwróciłem uwage. Po jednym z update (bodajże Świątecznym) kamienie zagradzające przejście (nie wszystkie) zniknęły i można było schodzić piętro niżej bez obchodzenia całego "wzgórza".
Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() Pacca nie mam/nie miałem/i w najbliższym czasie raczej nie będe miał, więc nie sprawdzę, ale jeśli można to może ktoś ma screeny "bez kamieni" ? To by był dowód bo na razie to albo nikt sie nie przyglądał, albo nie ma pacc'a by potwierdzić.
@Edit Dobra 3 osoby które to widziały i którym można ufać mnie w 100% przekonują.
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 06-02-2007 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Tych kamieni nie bylo po updacie. Res ma racje. Wlasnie zzrobilem screena i nie wiedzialem tylko gdzie go wrzucic
![]() ![]() No chyba jakis mini update? Tylko po co? ![]() Dziwne dziwne ![]() EDIT JA wiem!! To jest quest na Sexi Ssong
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 06-02-2007 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kapłan Preclanski
|
![]() hmh...no to sorry, ale zdawalo mi sie ze byly...:/
A ktore dokladnie, mogl by ktos zaznaczyc? PS. Mam nadzieje że to nie kolejny "dżołkas" ![]() Edit: Fskt...Looknolem na tibian earth..Dodali ten duży, ten z zawijasami, i jeden stojący..Dziwne...
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 06-02-2007 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Kiedyś te kamienie już były, potem ktoś je usunął a teraz wstawili zowu - nad czym tu się zastanawiać???
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
![]() No tak, przybyło troszkę kamieni po tym upie
![]() ![]() Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Undead
|
![]() a to z tego... że CipSoft raczej informuje o zmianach nawet kosmetycznych ;] To się stało niedawno
![]() |
#17 |
Undead
|
![]() zmiany nastapily w czasie update'u a te kamienie podczas update'u zlikwidowano a teraz wrocily.