|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2009
Lokacja: Nie mam domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vizitator
Profesja: Paladin
Gildia: Warriors of Guardia
Świat: Guardia
Poziom: 32
Poziom mag.: 9
|
![]() Mam keyloggera na kompie bo utworzył dwie ikonki pod nazwą moich postaci(pod nazwą dwóch postaci bo na te się logowałem by sprawdzić na 3 się nie logowałem, bo myślałem że mam keya i chciałem sprawdzić, więc teraz się zgadza) oraz często mi piszę że te ikonki chcą połączyć się z internetem (by przesłać passy) ale to blokuje, w hijackthisie tez nie da sie usunąć ikony przybrały postać moich programów jednego przez który łącze się przez internet i drugi Ivona której nie mam ale miałem, co robić???
A tu mam log z hijackthisa: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Japan1 - 01-02-2010 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No to po Tobie.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Bo te ikonki mają moc wymijania antywira i to tylko kwestia czasu, zanim padniesz ofiarą hacka :<<<
Do tego słyszałem, żeniszczą dysk twardy, te ikonki... Więc zakup nowy na wypadek wyniszczenia starego...
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() To są te no, backdoory :/
Nie odpowiadac mu. Jego problem jeśli nie umie poszukac gdzie dac logi z hijackthisa :/
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale nie pomagacie mi ;P narazie próbuje się ograniczać z kompem a tu ss o co chodzi z tymi ikonkami:
![]() http://dc201.4shared.com/img/2132040...059804&sizeM=7 @No Ruszek coś pomógł i dziękuje ci za to ![]() Ostatnio edytowany przez Japan1 - 01-02-2010 o 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak tez jest jak uzywasz elfbota i zapiszesz ustawienia na danej postaci : )
|
![]() |
![]() |