|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2010
|
![]() Wysłałem kase koledze na konto bankowe który zrobił już 4-5 transferów
i próbował mi zrobić ale wyskakiwał mu taki napis Your payment has been rejected. No money will be charged from your card. Please understand that no details concerning the payment denial can be given. Please note that repeated rejections of your payment will result in blocking this payment method for your account. For this reason make sure to enter correct data when placing a new order. The order reference number of this payment is 2010-02-T000812524. Note that you need to add the order reference number in your emails to customer support if you have questions concerning your payment. Even though we will send you an email informing you about your payment including the order reference number, you should note it down in case the email is not reaching you.. wydawało mi się że ma kartę zablokowaną i przesłał kase komu innemu żeby spróbował . Ten jego kolega jak próbował i wyskakiwał taki napis "There is no payment method available for your account!" powiedział mi że to może przez to że za dużo razy tamten próbował i mówił żebym kupił paca tą inna metoda płatności "Single Payment" i podobno odblokują ... Ale nie wiem czy tak się stanie może mi ktoś powiedzieć co zrobić |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2009
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mak
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 46
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Miałem ten problem zkupnem pacca przez karte kredytowa, wyskoczyło to samo tyle ze to było 2 tygodnie temu. Napisałem maila do cipsoftu nie odpisali mi. Mysle ze cos im sie wali w systemie. Pacca kupiłem w końcu przez opcje national bank transfer i o dziwo kasa doszła dla tego raczej napewno cos im sie dzieje nie tak w systemie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2010
|
![]() ale transferu nie da się chyba zrobić inna metodą bo jest tylko jedna nie xd?
|
![]() |
![]() |