![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam prośbe. Może mi ktoś powiedzieć jakiego axe'a kupić następnego?
Obecnie biegam z orcish axe ale nie wiem co dalej ;/ Mam obecnie 14lvl
... Siódma rano bot dzwoni jakiś h** mnie goni ![]() ![]() ...Pomagał będę graczą banował tych co skaczą.Tutor na mnie czeka GM nie narzeka. Tę grę kocham kumpli wszystkich siocham!... Jeśli zamierzasz spamować kliknij tutaj http://www.13k.pl/-/sugestia.php http://www.dont.click.it.tp/ NIE KLIKAJ W TO !!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() tibia.pl>bronie>topory ...
imo barbarian axe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2010
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Barbarian lub dwarven axe na 20lvlu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2010
|
![]() Narazie nie masz zbyt dużego wyboru broni. Korzystaj teraz z orcish axe, a po 20 lvl'u bierz dwarven axe, barbarian axe. Polecam bardziej barbarian axe ze względu na niską cene, dwarven axe jest troszke drogi.
Ostatnio edytowany przez Shiney - 05-02-2010 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2008
Imię: Lord Kalenardhon
Świat: Guardia
Poziom: 59
Skille: Rosną
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak cię stać to kupuj wg swojego lvl.
Na prawie każdy lvl jest wyznaczona broń jednoręczna i dwuręczna. Wbij tylko ten 20 i look here ---> http://tibia.pl/itemslist/axe z tego całego szmelcu polecam ci dwarven axe, ponieważ jest dużo egzemplarzy na światach <przynajmniej na moim ![]() ![]() Chociaż zastanawiając się czy masz dużo wydatków to : *Barbarian Axe można kupić w Edron u NPC Willard za 590 gp więc jak dasz ogłoszenie lub kogos poprosisz ze znajomych co ma pacc lub sam go masz to lekko kupisz. A jak ci ma ktoś sprzedać to nie za więcej niż 700gp bo dalej to już będzie zdzierstwo xD. _________________________________________________ tak więc masz: 1.Atak 28 2.Obrona 18+1 3.Wymagany poziom 20 4.Ilu ręczna ? Jednoręczna 5.Możliwość umagicznienia Tak WAGA : 10 oz. ~ 37 gp. *Dwarven Axe Dostępna tylko z questów : - Dwarf Hell quest - Griffin Shield quest kupisz ją lekko za około 1k-3k _________________________________________ tak więc masz: 1.Atak 31 2.Obrona 19+2 3.Wymagany poziom 20 4.Waga 82oz. 5.Ilu ręczna ? Jednoręczna 5.Możliwość umagicznienia Nie Podsumowując, iż na lvl 20 masz 770 cap. -Dwarvenka jest cięższa 31oz. -Droższa o 1.5k-2.5k <zależy za ile kupisz> -Nie można jej umagicznić +Ma większy atak o 3 +Ma większą obronę o 3 _______________________________ Bez względu na minusy to i tak opłaca ci się kupić dwarvenkę, ponieważ będziesz walił mocniejsze hity <lepsze potworki>, i bd szybciej expił. Dwarvenka 9/10 <---- ta jest dla zamożniejszych i dla tych co mają mniej wydatków Barbarian 5/10 <----- ta jest dla uboższych i dla tych co mają więcej wydatków Dalej kupuj wg cen na twoim świecie i wg własnego upodobania dla broni jednoręcznej lub dwuręcznej, i oczywiście dla wydatków, oraz stanu twojej portmonetki ![]() ---------------->POMOGŁEM??!!<----------------------------- ---------------->WSTAW NOTKĘ!!!<-------------------------------- Ostatnio edytowany przez Gallanomen - 09-02-2010 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() dwarven axe 1.5k lekko kupisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2008
Imię: Lord Kalenardhon
Świat: Guardia
Poziom: 59
Skille: Rosną
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie potrzebny spam nie uważasz ??!!
------------------>POMOGŁEM??!!<------------------ ----------------->WSTAW NOTKĘ!!!<----------------- ________________________________________ Za linią wroga są tylko dwie rzeczy, którym możesz ufać. Swojej broni i swojemu Bogu. |
![]() |
![]() |