|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Pszeraszam, ale chcialabym sie dowiedziec kto mi wlpeil upomnienie a na liscie upomnien Moderator sie nie podpisal. Potrzebne mi to bo Matkus nie ma czasu by to sprawdzic.
Laskawie prosze o odpowiedz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() To nie ja, ale:
Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Hmmm troszke dziwny powód :/
Chyba trzeba wrócić na admin&mod board do tematu o NIE_WLEPIANIU_UPOMNIEŃ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Tak sie skalda ze tam szukalam, ale chyba kazdy dekiel zauwazy, ze tam nie ma podpisu wiec sie nie pytam za co tylko kto! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() to aj ci Gremlin mówie zdejmij jej upomnienie- nie zasłużyła na nie.
Jeśli eni zdejmiesz to założe temat "czemu Gremlin ejsteś taka menda" i zaspamuje skrzynkę
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Ech wspułczuje ci ale Gremlin w tym temacie wyrażnie pisał "Każda odpowiedź poza medatorów będzie karana upomnieniem"(czy jakos tak)
![]() |
#8 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() @Gremlin
A okoliczności łagodzące ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() I z tego co wiem był jeszcze wniosek o zbanowanie drugiego konta typa co ciągle robił bezsensowne posty (duwaf i duwaf1).
Dlatego to napisalłą, bo już nie wytrzymałą jego zachowania
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Wiesz, to nawet nie chodzi o to, czy mam czas, czy nie, bo jedyne, co moge zrobic, to zalozyc gdzies temat i sie zapytac "kto jej dal upomnienie?"
Po za tym przyjęło sie u nas na forum, ze upomnienie zdejmuje tylko osoba, ktora je dala, a wyjatkow bylo baaaaardzo malo. Tym razem tez nie zrobie wyjatku, ale ja bym nie dal tego upomnienia.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Nikt sie tu nie dopisal, a ja bede odwazna i sie dopisze. Cytuj:
![]() re: Up Co do zdjecia upomnienia to juz sam nie wiem, z jednej strony post byl zalozony tak jak by byl prozba o upomnienie, z drugiej strony wiecej wybrykow ze strony she_devil nie widzialem. Jesli uwazasz ze nie powinno byc to zdejmij (ech to moje lenistwo ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() W sumie rzeczywiście taki post to prośba o upomnienie...
![]() 1. i tak odstępujemy od idei upomnień 2. już pocierpiała z tego powodu 3. Gremlin: "wiecej wybrykow ze strony she_devil nie widzialem" 4. matkus: "ja bym nie dal tego upomnienia" 5. Raynold: ja też nie ja też nie będę robił wyjątku i nie zabawię się w dobrego glinę, więc Gremlin... ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do upomnień. Czy one są przez jakiś czas czy tylko mogą być zdjęte za np dobre sprawowanie. Pytam bo widziałem tu kolesia co miał ich chyba z 4.