|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Siemka, mam pytanie, czy opłaca się kupić komputer o takich parametrach :
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Porównaj sobie z tym:
http://allegro.pl/item979297221_q830...d_gratisy.html I sam dojdź do wniosku, że się nie opłaca. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 30-03-2010 o 16:44. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() To co podał ryba to też szajs. Poczytaj sobie http://forum.pclab.pl/t478278.html .
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Nie wiem czy potrafisz czytać (raczej nie), ale koleś nie pytał o to, jaki komputer ma kupić za 1800 zł, a o to, czy opłaca się kupować ten, co podał.
@down Taq taq, bardzio :<. A w zasadzie prawie, gdyby nie to, że nic mu nie proponowałem, a pokazywałem, że się nie opłaca. Ale tak poza tym, to prawie masz racje i prawie udało ci sie być fajnym :f, gratz. Brakowało mi tylko jeszcze porady jakie buty powinien sobie kupić, wtedy byłby wypasik! Ostatnio edytowany przez Rybzor - 30-03-2010 o 19:22. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Uhuhu. Uraziłem twoje ego? Czyżbyś czuł się upokorzony tym, że nie wyraziłem pochlebnego zdania o zestawie komputerowym, który ty zaproponowałeś i jednocześnie subtelnie zaznaczyłem, że gówno się znasz? Ponadto w linku, który podałem jest F.A.Q dotyczące zestawów komputerowych, które moim zdaniem o wiele bardziej pomoże autorowi tematu niż prosta odpowiedź "opłaca się" lub "nie opłaca się". Dodatkowo pomoże mu wybrać odpowiedni zestaw za tę kasę. Na pytanie autora tematu odpowiadać już chyba nie muszę.
@up Zawodowo chowasz urazę. Podziwiam.
FRAGMOVIE Ostatnio edytowany przez Dj Fara0n - 30-03-2010 o 19:33. |
![]() |
![]() |
#6 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Pamietaj, ze jednym z podzespolow komputera jest monitor ![]() btw. forum.purepc.pl --> zestawy komputerowe na kwiecien Ostatnio edytowany przez Tompior - 30-03-2010 o 20:32. |
|
![]() |