|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Leszno
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak w temacie, poszukuję kogoś kto ma zamiar zacząć od zera, ja kupię pacc na początku kwietnia, ale możemy grać wcześniej. Jeśli masz zamiar przerwać grę po miesiącu nawet nie pisz. Dobrze żebyś często był online, szczególnie po południu i wieczorem. Wstępna rozmowa na gg, 533133.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
|
![]() Juz mialem okazje grac z panm up na anntice. Wszystko bylo ok gdy ktoregos dnia napisalem na gg czy dalej z nami gra na tej antice a nie wiem czy nie mial odwagi czy co zeby odpisac to mnie zabloowal na gg. Gralismy moze z tydzien i tak skonczyla sie nasza przygoda. Mozliwe ze znow zrobi cos podobnego.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2007
Lokacja: Leszno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elenlin
Profesja: Elder Druid
Świat: Pythera
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
|
![]() widze ze jestesmy z jednego miasta !!
wbijaj na pythere albo na candie mam tam chary i gram po trochu wszedzie ;] mozesz liczyc na pomoc, na candii 137 pall , na pyci 90 ed ;]
17:16 Lord of Ax [130]: ciebie nikt nie moze ubic :d 17:16 Damu Unix [118]: wiem 17:16 Damu Unix [118]: damu neva die 17:16 Lord of Ax [130]:narazie tylko 12 razy ;p 17:16 Damu Unix [118]: 10 lol |
![]() |
![]() |