|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2003
![]() |
![]() Jestem troche wkurzony , bo kol Venore w jaskini trolli jest 1 mino mag i 2 mino archery. Jest to troche przegiecie bo spokojnie se poszedlem na trolle poexpowac bez runuw a ty mi te 3 typy wyskakuja wiadomo bez runow nie mialem szans i niestety kolesjny dead.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() co z tego?? ostatnio ide na WW (przed hackiem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To naprawde cud ze dotarles do swiatyni ale te zerki i mino i lider mogly by byc zlurowane przez jakiegos debila a tam jest respawn tych potworkow ale teraz przynajmniej wiem ze tam lepiej nie chodzic chyba ze na wyzszym lv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() A ja mam do was pytanie...ten temat dotyczy czyjej głupoty waszej czy tych co zlurowali?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bloody w moim przypadku to w sumie byla moja glupota bo moglem sie tam nie pchac ale z drogiej strony glupotom jest wstawianie respawnu takicj monstroch w trollach a co do kolegi to glupota lurujacych bo se adowolony idziesz na przyjeny exp i loot a tu ci taka banda wyskakuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Czyli w temacie chodzi o glupote ogólnom.Bo to wkurzające jest jak grałem jeszcze na dunabii moim sorcerem i ktos wziol zerka na mury.Ide sobie patrze trup zabity przez zerka.A w trupie 3 mana fluid i 7 rybek.To ide dalej lookam a tam zerk i mnie goni to ja w dlugom,oczywiście on ma boostera co jakiś czas mnei dogania i wali mi po 50-120hp.W koncu dobiegłem do wieży(tam gdzie hunter).Mane użyłem na vite,i teraz myśle:"podemnom zerk nademnom hunter",no to mi sie przypomniały mana fluidy lyknelem i podjadłem aż mana podrosła do ukochanej ilości 210 no to rzucam utana vid i schodze w tym samym momencie wchodzi jakiś knight na poziomie 23 ropuje zerka i ginie(ciala nawet nie chcialo mi się przeszukiwać
![]() PS.W ty chodzi o głupota lurującego bo z tego co slyszałem padł przy lurowaniu 1 zerka,1 padł na wieży,a ten co zlurował guarda był na red i ktoś go dobił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() Ee mam pytanie, a co majom robic te potworki stanonc p napisac do ciebie "hi", piszesz tu takie glupaty jak chcesz se pujsc na trole to idz do Ab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() To dziwne że dobiegłeś do świątyni i nikt ich jeszcze do tej por nie zabił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Hmm...a ja zdradze ze tam gdzie sie MM i MA respuja sa 2 skrzynki...pomyslcie ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() hehe.... ja slyszalem od kolegi zeraz ktos zlurowal pod same venore g spidera i lord dragona
![]() I ze potem 1 koles blokowal a drogi ropnal i ze po wenore sobie hasaly spokojnie dragon lord i gs ![]() Pozdro.. ![]() -Mako |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() To ja dzisiaj byłem na minoskach tam koło kopalni krasnoludzkich.Idę sobie patrzę minosek.Loozik.Minosek archer i minosek.Loozik.Patrzę.O będzie dużo expa bo 5 minoskó mi się na battle pojawiło.Zaraz doszło do tego jeszcze kilka minoskó i 2 archery.I tak się wcisnąłem że stałme między nimi (bez tarczy bo miałem wh w ręce) I nawet nie atakowałem tylko przesuwałem i uciekałem.Udało mi się wydostać stamtąd na red (23hp).A tam na powierzchni jakiś koleś mnie walnął za 18 ale na szczęście ktoś tam przechodził i kolesia walnął.I tamten nie zdążył mnie zabić.Ale pariw bym zginął przez własną głupotę.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() A propa tematu i sinych potworów niedalego słabych, w jaskini gdzie czasami chodze na Trolle, znalazłem ukryte wejście na Demonię.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Jeśli chodzi o głupotę, to mam dobry przykład. Idę sobie na trolle, z ciekawości (16 lvl), schodzę na dół, patrzę, a tu gostek za mną na czerwnym pasku. Myślę sobie: "Jak go zabiję, to może coś dostanę, ale z drugiej strony, nie chcę PKować gostków na niskich lvlach (ten miał chyba 9)" Więc idę dalej, a ten noob za mną. Przyłączył się jeszcze jeden.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() Ja kiedys przez głupote zlurowałem zerka na zamku przy ab na 2 piętro na daNOOBi robie niewidzialność
i ide zabijac zerki. Zabilem ze 4 i myśle sobie ze lepiej nie ryzykowac i zwalac bo mi sie niewidzialnosc skonczy i ropam loota a tu przez przypadek zamiast loota to zerk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Wracałem sobie z PoH(16lvl palek-tak nawiasem mówiąc to była 4 proba zdobycia 16lvlu-zginolem 3 razy w weekend wlasnie na poh ale przez wlasna głupotę).No i sie ciesze bo odkryłem bezpieczną drogę na południowy cmentarzyk(nie ten kolo templa) i wracam z odrobionem levelem i niezłym lootem.Idę sobie koło rzeczki tak że jestem bezpieczny(dziesiątki razy tam łaziłem).A tu mi nagle mino archer.No spoko myśle dma mu rade.No i faktycznie zabiłem go.Jednak zostało mi yellow HP.Ide pare kroków dalej a tu..mino mag.I zaczyna we mnie (Cenzura) czarami.No to ja szybko UH na redzie uciekam on we mnie gfb i ff-ja yellow hp-myśle jeszcze sie nie uhne poczekam na red bo mam ostatniego uha.No i on mi tu z gfb wywala za 123 czy jakoś tak no i zaliczam 5tego deda na 16lvlu.Stracilem caly loot(500gp w złocie po ghulach brass armora i legsy oraz 200 strzał).Nie wiem co za (Cenzura) to zlurował pod rzeke ale chyba skoncze z tą postacią bo ileż można.A szkoda bo palek sie nawet ladnie zapowiadał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kolacja
|
![]() @Ithelios
To po co chodzisz palkiem na 16lvlu na PoHa?? Nie lepiej pochodzić sobie na dwarfy albo cyce albo coś takirgo?? No w każdym razie na coś łatwiejszego.Na 20 lvlu albo wyżej sobie pójdź na PoHa żebyś był bezpieczniejszy.A tymczasem borem i lasem chodź sobie na obojętnie co ale z tych łatwiejszych stworków.Prościej zdobyć lvl (może trochę wolniej exp leci ale jest bezpiecznie a nie że idziesz z 5 UHami i po godzinie albo dwóch już nie masz ani jednego.
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |