|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Oto druid solo. Jak widzicie nawet Hunt na dla jest mozliwy na low lvlu.
http://republika.pl/n00bster/Tibicam/DLsolo.rec Spieprzylem go troche ale jest jeszcze Dlsolo cdn na ktorym poszlo mi o wiele lepiej. Niestety częsc druga filmu jest troche dluższa bo zapomnialem drogi. ![]() http://republika.pl/n00bster/Tibicam/DLsolo_cdn.rec A w nastepnym odcinku naszego serilau "Glupie są hunty" Pokazemy jak pkowac nie zdobywając nawet white sqla, czyli jakie glupie pomysly maja nasi bohaterowie. W dziesiejszym odcinku wystpił UH maker, Elvish Varrior.(postać drugo planowa) ![]() Ostatnio edytowany przez n00bster - 12-12-2004 o 13:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jest to największy syf jaki widziałem. Niech nikt nawet tego nie ściąga!!.
ŻENADA |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Czlowieku mi by bylo siara takie "cos" zamieszczac na forum
Zgadzam sie z poprzednikiem ZENADA...
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Venore
![]() |
![]() omg, ej co to mialo byc? Nie zasmiecaj forum, plz... Nie sciagac tego to jest syf....Ale z ddrugiej strony, noobem byc jest fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() w drugim filmiku mogłeś wejść do studni po scale armora to by filmik może potrwał krócej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() nick mowi sam za siebie ....
KONIEC!
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Łoooo stary! co to było? jak bym powiedział że to n00bski film to bym skłamał
![]() ![]() ![]() TEMAT DO KASACJI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() obejżałem na razie tylko pierwszy film.
Najpierw sie smialem z tego jak bladziles po jaskiniach, a potem mnie zatkalo z tymi ubraniami. Myślałem ze zabierzesz DL'owi chociaz 1hp, a tu nic. Obrazasz wszystkich noobów, loli, i newbie majac taki nick na forum. Jedyne co cie opisuje tak szczerze to ten film: kliknij tu PS.nie wiem czy film sie otworzy dla niezalogowanych na joemonster
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() @up
nie działa świetny film człowieku idź zamieść na tibia.de !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Kolo! Ty jestes naprawde jakis inny! "Obrazasz wszystkich noobó,loli i newbie" LOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHHAHAAHHAAHAHHAHAHAAHA HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHJAKA SZYDERA! UWAZASZ ZE LOL TO JAKAS OSOBA? TY CZUBKU! LOL TO JEST TAK JAKBY GLOSNE SZYDZENIE! A NIE JAKAS OSOBA! IDZ MI STAD! BO SIE W GACIE ZLEJE! FUCK TIBIA! FUCK """""LOL""""" FUCK WWW.TIBIA.PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OK TO JA HACKER ![]() MUAHAHAHA |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Weż się człowieku lecz, bo ci troche odbija.
,,IDZ MI STAD! BO SIE W GACIE ZLEJE!''- Zrób to, jesli musisz. Ostatnio edytowany przez Gollum Knight - 22-12-2004 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: się biorą dzieci?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Xitev
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ;(
Świat: Harmonia
Poziom: ;)
Skille: to sorc
![]() |
![]() no nieeeeeeeeeeeeeee przeczytalem juz wszystkie tematy na ten temat i nic zaden nie poszedl wypakowalem tam wszystko i ****a nic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() zacytuje mo***o ulubionego bohatera dosc znanego teraz komikscu " niezly hardkor"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() koles po prostu troszeczke za duzo wypil... nie miejcie mu teog za zle... nie wiem dlaczego ten ban..
![]() ![]() ![]()