|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Po pewnym czasie powróciłem do mojej postaci na Securze, jak tylko dostałem PACC-a. To kilka zdjęć z ostatnich dni.
Przed huntem awansik w magic levelu. ![]() I niedługo potem hunt na scarabach i awansik. ![]() To już hunt następnego dnia. ![]() ![]() Tradycyjny podział expa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie miałem co zrobić z maną, więc... ![]() I kolejny advansik. ![]() Loot z tych dwóch huntów to 10k, 3 scarab coins, 3 small emeralds, 2 small amethyst, oraz masa daramian mace i heavy machets (których nie brałem z uwagi na ich wagę) No i na koniec podczas wykonywania postman questa awans w mlvl. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Nice dawaj więcej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Najs ,ale jak na ten lvl i jak na secure to mały mlvl ,poafkuj troche ja na danubi moim druidem mam na 25 lvlu 42 mlvl...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Good Very Very
![]()
![]() |
#5 |
Born in Hell
![]() |
![]() Mółbym postać i robić mlvl ale ja tego nie nawidzę, na hunt nie biorę blanków żeby więcej loota (kasy) przynieść, spalam najczęściej teraz na dsy, exura vite i na exori mort, czasami jeszcze na exura sio. Miałem wcześniej też 42 mlvl ale mój wcześniejszy dostawca internetu był tak miły że zafundował mi klika deadów i spadłem z 37 lvl (prawie 38) na 34lvl i teraz odrabiam to, staram sie dziennie 1 lvl, że ja to kurde godze ze studiami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Gratulacje
![]() Fajnie, że wróciłes ![]() I powodzenia na studiach ![]()
![]() |
#7 |
Born in Hell
![]() |
![]() Dzisiaj w nocy wybrałem się do starych dobrych dwarf mines. Oto kilka zdjęć z tego właśnie hunta.
Postanowiłe po czasie, że wypróbuje jak sprawuje się Orc Lider w kopalniach. ![]() Jak narazie wali podobnie jak Monk. ![]() ![]() Podział expa na soldach. ![]() ![]() Jakiś mocniejszy przeciwnik, ale bardzo szybko wymiękł. ![]() ![]() I soldy. ![]() ![]() ![]() Ach jak ja uwielbiam CIP-ów. ![]() (wiem powinno być kompadres) Test exori mort i uderzenie z f-axe. ![]() Kolejny hit z exori mort. ![]() Ten przeciwnik postanowił sie zrewanżować. ![]() Tu jest lootbag z tego hunta: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I pod koniec awansik na bardzo mocnym przeciwniku ![]() ![]() No i że kumpel mnie poprosił żebym mu podniósł lvl, no to: ![]() Komentować. Your DDofS Ostatnio edytowany przez DDoS - 12-01-2005 o 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Born in Hell
![]() |
![]() Kolejny świeży awansik, teraz mlvl.
![]() A przy okazji BUMP. |
![]() |
![]() |