|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() bump , bo nikt nie widzi tematu
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
a.) Labirynt to kopalnia z Guardami gdzie masz 2 fajne poziomy z nimi (nr4?) b.) Dwarf Hell to kopalnia z Dwarf hell questem ad.A.) Smialo dasz rade z tymi skillami ,sprawdz czy idzie Ci lepiej z 2h czy 1h+ shield ad.B.) Chyba sam rady nie dasz na tym lvlu.... Ostatnio edytowany przez malyjanek - 31-03-2010 o 00:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Byłem przed chwilą na dwarf hell - wybiłem w piz*u dwarfów i geomancerów a coraz więcej ich się złaziło. W ciągu 10minut -> 7iron ore / waste 120health potów hahaha
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak ci to ktos ma wytlumaczyc skoro kopalnie w kazz sa tak pogmatwane..?
swoja droga, nigdy jeszcze mi sie zdarzylo zeby wypadlo 7 iron ore w 10 min. Takie ściemy to sobie możesz pisać.
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ciekawe czy kolega @up widział kiedykolwiek dwarf hell. Tam na 1sekunde przypada chyba 5geomancerów + 20guardów + 30 soldierów. Pójdź kolego tam a zobaczysz że w 10minut jest to wykonalne
![]() |
![]() |