|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2010
|
![]() 30 kwietnia miałem hacka, po 2 "odzyskaniach konta" i zaznaczaniu że konto było hacked, zmieniłem passy i już wszystko było ok. Dzisiaj sobie gram i niespodziewanie... ban. Okazało się że koleś który zhackował mnie kilka dni temu na Help Channelu rozsyłał link do strony do hackowania. Gdzie mogę się odwołać?
dodam jeszcze że pierwszego maila z nowym hasłem dostałem 2 minuty po tym jak koleś wysłał link na help chat Ostatnio edytowany przez Endrju1 - 03-05-2010 o 11:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() nic stary nie zrobisz, ze mna bylo praktycznie to samo ale zamiast rozsylac linki to typek bocil
![]() w kazdym razie tak to jest, trzeba placic za swoja glupote, ja tez swiety nie jestem i zaplacilem. p.s nigdy wiecej takich tematow bo naprawde to nie ma sensu, to nic nie zmieni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2010
|
![]() w takim razie jaki sens ma informowanie cipsoftu o utracie konta poprzez hack??
teoretycznie można się odwoływać, tak napisali, ale nie bardzo wiem do kogo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() Niestety, nikt Ci nie uwieży. Równie dobrze mógłbym sobie bocić w najlepsze, a po banie napisać, że miałem hacka i poprosić o zdjęcie bana. A informacja o tym, że miałeś hacka, może jest im potrzebna do jakiś statystyk, i jak za dużo ludzi będzie zhackowanych to zabezpieczą jakoś clienta ?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() a gdzie wy niby informujecie Cipsoft ze mieliscie hacka? to ze wybieracie z opcji wyboru to ze wasze konto bylo hacked to tylko po to zeby nastepny krok dostosowac do tego ze nie znasz account pass i maila...
...
![]() |
#6 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Gooua Stopka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Festina Lente
Świat: Berylia <333
Poziom: 45~
Poziom mag.: 43
|
![]() @up
File uploaded from IP address 83.9.206.232 (Poland) ??
![]() |
![]() |