|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Cześć.
Mój kolega (180+EK) podczas ostatniego massbana dostał bana za używanie nielegalnego oprogramowania do gry. Problem w tym, że nigdy nie botował! Nie używał MC. Klienta ściągnął z tibia.com. Zastanawialiśmy się wspólnie z kolegą co może być przyczyną tego bana. Oto kilka możliwości: -piracki Windows -W skrócie do klienta w elemencie docelowym miał dopisane /engine0 (czy coś takiego) -hack wykluczyliśmy; na ten sam komp logował się jego brat (100+ms) i nic nie stracił, po za tym komp był nie dawno formatowany, a mój kolega nie ogląda nawet filmików z tibią na YT. Która z tych możliwości jest prawdopodobna? Czy mój kolega może wysłać e-maila do CipSoftu z zapytaniem za jaki konkretnie program dostał bana? Czy też zdarzyło wam się dostać bana za free? Wydaję mi się, że to automatyczne banowanie nieco szwankuję, a szkoda... |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Twoj kolega 180ek nie umie sam pisac na forum?
Bana dostal za bota - deal with it. Pisanie do cipsoftu nic nie da, od tego typu bana nie mozna sie odwolac. |
![]() |