|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2010
|
![]() Witam,
dostałem ostatnio wiadomość od GM'a, że moja postać znajduje się na czarnej liście. Kazał mi wejść pod podany adres: http://celesta-blacklists.110mb.com/ i oczyścić swoją postać albo zostanie ona usunięta w ciągu 7 dni. Jednak gdy się loguje na tej stronie wyskakuje mi błąd i pojawia się biała strona. Pisze tam, że adres url /home/ nie pasuje. Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem bo chcę uniknąć usunięcia mojego knight'a. Proszę o szybką odpowiedź i z góry za nią dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2010
|
![]() Jesli wpisales swoje passy na tej stronie, to mozesz juz sie pozegnac ze swoim kontem na tibi.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() zmien jak najszybciej swoje haslo bo ktos na maila dostal twoje passy
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2010
|
![]() no k...wa fajnie :/
edit: wyczyścili do kości wszystko w 15 min, fajowo Ostatnio edytowany przez poharatany - 27-06-2010 o 01:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Masz nauczkę, żeby czytać regulaminy i inne ważne pisemka z tibia.com
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Allahu... Jeszcze ktoś stosuje tą metodę "hakowania"? I jeszcze jakiś debil potrafi się na to nabrać?
Społeczeństwo coraz głupsze się robi... Ostatnio edytowany przez Arashel - 27-06-2010 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Jak się nie czyta regulaminu tibii to potem tak jest, dziękuję dobranoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Poznań
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
I jak nie zaloguję się na podanej stronie to czeka mnie ban. Problem w tym, że ja nie gram na botach bo to żadna przyjemność. ^^
![]() |