|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Te rayno;lkd tep[aku jeden zes chciol wiecej noy o mosz !! jo zech skyslosz u mie we si ze towj stary to KELNER !! bo mosz ryj jak taca !!
![]() raynold maranie jeden ci tam porabiash u siebie na straychh smieciash ( w simetniku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord kubasek
Profesja: Paladin
Świat: Calmera(rox)
Poziom: 17
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Jak się masz, buraku jak się masz, powiedz mi, kiedy zostaniesz zbanowany.Ooo. Jak się masz buraku, jak się masz...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Spoko Raynold się napewno ucieszy z tylu komplementów
![]()
#4 |
Guest
|
![]() Po 1 naucz sie pisać bez takich okropnych błedów (bierz przykład ze mnie
![]() Po 2 nie zachowuj sie stary jak noobek pierwszej klasy i piszesz jakies po***ane posty. Po 3 Modek zrobił dobrze że wykasował temat bo nic w nim nie było. |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() weź dziecko idź na kurs przetrwania w internecie, bo coś mi się zdaje, że nie wytrwasz -.-, i nie mów tu swoją "gwarą", bo chyba mało kto cie rozumie, i w końcu NAUCZ SIĘ PISAĆ NA KLAWIATURZE
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Muahahahha Ale n00b! Chyba troche za poważnie potraktowałeś ten powód zkasowania tematu o Behemotah
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord kubasek
Profesja: Paladin
Świat: Calmera(rox)
Poziom: 17
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() blaM KIYS NA WPRAIWE I NRMLNIE WIDZILEM TKICH NBW JAK TY 0% NIO IFD COOF? MYLISZ SIEM ZA MISZA W BLNDNYM PSANIU? tOJ MSZ KNKURNCJE
![]() ![]() ![]()
I have a home, longing to roam I have to find you, I have to meet you Sanctum your face, slowing your pace I need your guidance, I need to seek my Innervision, innervision... S.O.A.D RoX ![]() Ostatnio edytowany przez kubasek2 - 26-02-2005 o 22:30. |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Nagodołeś mi, kruca fiks. I co jo mom teraz zrobić, synek, ja? Ino mi tutej nie popłocz śe, bo jak ci przyfandzola to gwiozdy ino zoboczysz. Weź no spie-przoj z tego forum ja? I śe wiencej nie pokozuj.
No nie wysiliłeś się, pazdzioh... Taki poziom ze sobą reprezentujesz, że ino ręce załamać i płakać... Ech... Nie wiem, czy ban tutaj coś zmieni, ale niech sprawiedliwości stanie się zadość =)