Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-01-2004, 17:57   #1
Sir kubbonius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Lublin/AB :P

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jackub
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 32+
Poziom mag.: 34
Sir kubbonius ma numer GG 2412975
Domyślny Zabójcze miejsca-pułapki

wymieniajmy tu miejsca w które wchodzimy-a wychodzimy nogami do przodu
jednym w nich jest jaskinia
jasknia ta miesci sie zaraz pod swiatynia POH (pare krokow na poludnie) czesto jest niewidoczna poprostu wejscie to nie jest to kamieniste tylko takie trawiaste a gdy jest prawie zakopane to poprostu nie widać (często jak jest zakopane to ktos tam rzuca jakis przedmiot zeby nie bylo widac i zeby ktos sobie wpadl do srodka)
sama jaskinia jest tak mala ze widac jej przegi na naszym ekranie, a co czycha?? jeden GS na pewno oprocz tego chyba orc lider 1-2 tak czy siak wchodzac tam czeka nas max sek zycia nie ma mowy o OH czy czymkolwiek (chyba ze mamy 40 lvl moj kumpel ktory mogl blokowac GSa wpadl do srodka nie widzial dziury a tam mowil ze widzial orcow liderow i GSa potem ja tez tam wpadlem (chociaz wiedzialem gdzie dokladnie jest) poprostu jej nie widac ,oczywiscie szybko zginalem ,nastepnie inny moj kumpel nie wiadomo jak tam wpadl tzn stal obok i nagle zniknal mi z przed oczu, a on sam mowi ze nic nie naciskal poprostu stal pare sek i nagle samo mu tam wlazlo... cholera wie co to jest ale lepiej sie nie zblizac!!

pozdrawiam
Sir kubbonius jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-01-2004, 18:04   #2
Fanfi
eX Moderator

Fanfi's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003

Domyślny

Mogles sie po prostu dopisac do tego tematu .

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania