|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() Witam
Zwracam się z pytaniem (szczególnie do paladynów) czy jest sens skillować na monku + dwarfie paladynem : skille 86/75 - lvl 50 i eq : g-armor/g-legs/demon shield/fur boots/warrior helmet ? Da rade tam? Czy moze jakies inne dobre miejsce do skillowania znacie? Nie mam PACCA.
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - Ostatnio edytowany przez Guivain - 28-07-2010 o 10:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() Jeżeli chodzi Ci o skillowanie monk + dwarf na klatę, to raczej nie dasz rady. Monk za mocno będzie Cię bił przy tym shieldingu. A inne miejsca do skillowania? Hmm... Na facc chyba Ci tylko slimy zostają.
@down Proszę Cię, nawet nie pisz, że "może da radę" bo nie da rady na pewno. No chyba, że chce wastować masę potów.
Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 30-07-2010 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2009
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 114
Skille: 10/26
Poziom mag.: 66
|
![]() moze nawet i da rade tylko po co skoro ktos moze Ci postawic monka jesli grasz na swiecie PVP ;p
@up w mojego ms'a podczas gdy nosze spellbooka monk za mocno sie nie wbija a typ ma w miare eq no i przeciez 75 shielda... mysle, ze jeden monk szkody mu nie zrobi ^^ Ostatnio edytowany przez HappyCaster - 02-08-2010 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() juz dokladnie wiem gdzie bedziesz skilowac ;p
Nie no powiem ci tak, mols.. to jest swietne miejsce, nie zawachalbym sie powiedziec ze najlepsze afk jakie moze byc, czyli jesli zamierzasz uzywac np. taskera to spokojnie mozesz.. Ale z mojego doswiadczenia wynika ze najlepiej jest mieć do tego partnera, znajdz sobie kogos i zrób w ten sposób, tylko patrz tez na to zeby koles bylo ogarniety i nie robil problemow ^^
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |