|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() A wiec tak pojawia sie to dlatego:
1) Wpisujesz haslo i numer konta bardzo szybko i przez przypadek naciskasz CAPS LOCK i wpisujesz haslo z dużych liter zrobisz w ten sposób 3 razy i pojawia sie napisz "Account disabled for five minutes Please wait" nie wiesz co zrobiles zle i wpisujesz dalej co jest bardzo zlym posunieciem poniewaz im wiecej razy wpiszesz niepoprawne haslo lub numer liczba minut do odczekania sie powieksza 2) Pomyliłes jedn literke w koncie lub numerze albo zmieniles haslo i wpisujesz stare które ci sie utrwalilo 3) Twoje konto moglo zostac shackowane i Haker (czyt. LAMER) zmienil haslo Sposoby na nie zauwazenie tego komunikatu 1) Gdy wpisujesz haslo upewnij sie czy nie jest wcisniety klawisz CAPS LOCK 2) Gdy zmieniasz haslo zapisz sobie je na kartce dopóki nie zapamietasz 3) Nie używaj programów typu TIBIA GG, MULTI CLIENT, lub programu do szybkiego logowania(po updacie nie działają ) poniewaz mozesz zostac shackowany CAŁA GRUPA MODÓW MA PROŚBE ABYSCIE WY UZYTKOWNICY NIE ZAKLADALI TEMATÓW o komunikacie Account disabled for five minutes PONIEWAŻ ŚMIECICIE NA TYM FORUM PRZEZ CO MODERATORZY MAJĄ WIECEJ PRACY Z GÓRY DZIEKUJEMY Edit by n3m3s!s: Gratz nawi~ ^^ Edit by Nawigator: Jeszcze przed updatem dzialal sposób restartu komputera, nie wiem jak jest teraz ale mozna spróbowac
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Wielkie dzieki Nawigatorze ze dales tn temat bo spotykam sie coraz czesciej czemu taki napis mi sie pokazal
miejmy nadzieje ze jakis noob zanim da nev temat przeczyta najpierw ten pozdrawiam
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm......wiem ze przez to tak sie dzieje !! no ale ja prubowalem jescze raz tak zrobic i nic !! czekalem 10 minut i wpisywalem haslo i numer doobrze bez CAPS LOCK no ale pislalo dalej ! wiec zrobilem nofe konto itd !!! ale THX za temat moze sie przyda !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2003
![]() |
![]() Wielkie THX nie wiedzialem ze z tym jak wiecej wpisujesz to sie czas przedluza i czasami tkwilem tak po 20 min z tym komunikatem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() A mi z jeszcze innego powodu pojawia sie ten komunikat. Swoje konto i haslo wpisuje w okolo 2-3 sek., jak nie mam przeciazen, to szybko pojawia sie ekranik z wyborem postaci i szybko pokazuje sie "too many players..." i zauwazylem, ze jak mam bardzo wysokie tempo w probowaniu zalogowania sie, to tez mam ten komunikat.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() re: Marred
Jest zabezpieczenie przed macro loging i jak prubujesz sie logowac wiecej niz 30 razy na minute to pruby logowania zostaja automatycznie zablokowane. Cos jak z ograniczeniem przy lowieniu ryb.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2010
|
![]() Zmienilem haslo i wpisalem dobra za pierwszym razem weszlo potem za godzine wpisoje te passy dobra weszly wybieram postac i pisze account disbled five minutes.Please wait! Wpisuje naostpo passy i tak caly czas dobra to potem za pol godziny wpisoje passy nie wchodza dobra drugi raz proboje i pisze account blocked 5 minutes.Pleas wait! I teraz caly czas mi tak pisze jak sie proboje zalogowac trzeba czekac ile czy co jest pomozcie jak wbic na konto!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Cytuj:
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Ruszek pacz chodzi mi o to ze zmienilem passy na tibia.com wlogowalem sie na hara weszyly potem weszlem gdzies na kompa za godzine tez chcialem se zagrac wpisoje passy wchodza wybieram postac i pisze mi "Account disbled five minutes.Pleas wait!" I nie moge wejsc do gry i tak naostop poczekalem te 5 minut i nadal tak jest dobra wkoncu zeszlem z kompa i weszlem za 30minut wpisoje passy a tu za pierwszym razem pisze ze sa zle proboje drugi raz i pisze "Account blocked 5 minutes.Please wait!"
Juz prosciej ci nie wytlumacz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
Imię: Czarujaca Lola
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() No chyba pisze po polsku omg...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie, ty piszesz po polskiemu. Ja na ten przykład tylko polski znam, no i angielski jako tako, więc ja nie mogę Ci pomóc, gdyż Cię drogi kolego nie rozumiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2010
|
![]() @Marem
Naucz sie ktoregos z tych jezykow; Polski Angielski Niemiecki Rosyjski Wloski To jako tako bde w stanie pomoc. ;/ Ostatnio edytowany przez Legerg94 - 19-08-2010 o 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Trolle nie mają na tyle zaawansowany układu myślącego, aby nauczyć się czegoś dobrze i poprawnie, dlategoż często używają niepoprawnych uproszczeń, prowadząc do powstawania np.: nowych odmian języków... Tak więc nauczenie się czegoś, prowadzi do niezamierzanego celu.
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra rozwiazalem problem bez waz nQ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No hejka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
wpadne do ciebie po te bezy gnojku
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chyba nie to z podkreśliłeś. No, chyba, że bez pisze się "bes" to soras.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Haha, masz rację, wczoraj miałem downa :*
Chciałem waz podkreślić.
![]() |