|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() Spodobały mi się ostatnio różne tego typu tematu więc postanowiłem założyć swój i także pokazywać ludziom moje zdjęcia
![]() ![]() Tutaj sobie expie na larvach ;P ![]() Ino zszedłem troche niżej i po małej walce ze scarabami doszedłem do wniosku że zjadły za dużo fasolki ![]() ![]() Wyczerpujący exp ![]() ![]() I jego efekty ![]() ![]() ![]() ![]() 600k exp ![]() ![]() ![]() I po drodze adv w swordzie ![]() ![]() I co? A mówią że expienie nudne ![]() ![]() I loocik ze scarabków ![]() ![]() To teraz z innej beczki, nie będe was przecież ciągle zanudzał scarabami ![]() Poszliśmy na questa w Elf fortress, a właściwie to na 2 questy ![]() Tutaj ekipa ![]() ![]() Żeby nie było quest spollingu już loot z pierwszego questa ![]() ![]() Tu pomyliłem wyjścia i o to co spotkałem (na zdjęciu nie widać ale było koło 6 scoutów i 10 elfów ![]() ![]() Czyżby Time ring quest? ![]() ![]() ![]() A to już po ![]() ![]() No i loocik ![]() ![]() Tak jak na zdjęciu ![]() ![]() Spodobały nam się questy, więc stwierdziliśmy że skoro time ring zrobiliśmy to czemu mamy nie robić inych? To ten sam dzień ![]() ![]() ![]() I na koniec, nie ma zdjęć z miejsca questa bo to by za dużo mówiło (powiem tyle że blisko blood herba) jest quest i oto loot (5 mumi na raz do zabicia, Me rox bo solo ubiłem ![]() ![]() Tutaj już mój domek (Paupers Palace 34 ![]() ![]() I ss z wojny między gildią Blood Brotherhood a jakimiś tam szwedami ![]() ![]() No to na tyle, myśle że złe nie są ![]() ![]() COMMENT PLXOR!!!!!!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Najs Najs Daj więcej ciekawe sski
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Mielec
|
![]() Nice sski Pacc power
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Różnie bywało
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() 11 lvl druid , p-set , 2 handed sword , ile uhuw mi zejdzie na powiedzmy 1k expa na SAMYCH larwach??
ZA***ISTE SSY Ostatnio edytowany przez Gokufan - 17-01-2005 o 13:09. Powód: no przeicerz musze napisac ze sski rox |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmmm, nie radze ci na larvach narazie, ponieważ jak są wiecęj niż 4 larvy to i ja w dupsko dostaje
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() siema ziomku jestes spoko jak bys byl na danubii to mogl bys mi cos podrzucic za komenta
![]() |
![]() |