|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2010
Stan: Początkujący
|
![]() Witam wszystkich mam dylemet odnosnie wyboru postaci ktora mam grac posiadam 2 postacie , obie sa na swiatach non-pvp i sa na faccu.
Pierwsza z nich jest knight 72 lvl , 6mlvl i 80/78 skille. A druga jest palladin 49 lvl , 12 mlvl i 71/49 skille. Obie maja bardzo dobre EQ , ale mam problem bo nie wiem ktora grac prosze Was o pomoc. Przy okazji prosze o podanie jakis expowisk na ktorych mozna dobrze poexpic a takze prosze o podanie uwag do postaci czy sa dobrze prowadzone. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
Imię: Czarujaca Lola
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
|
![]() Jeśli jesteś zbyt głupi, by określić którą postacią gra ci się przyjemniej, to Tibia jest zbyt skomplikowaną grą dla ciebie. My NIE MOŻEMY wybrać za ciebie postaci, bo to, czym będzie grało się ciekawiej zależy tylko od twoich osobistych preferencji.
Moja rada: pograj w sapera lub pasjansa, tam raczej nie będziesz miał problemów z wyborem profesji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2010
Stan: Początkujący
|
![]() Ktos mi pomoze w tym dylemacie czy kazdy bedzie tak zlosliwy i niby madry jak zlosliwa lola ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
Imię: Czarujaca Lola
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
|
![]() Nikt ci k... nie pomoże, bo jest to niemożliwe. Co z tego, że Lola napisze bierz knigta, Tola bierz palka, a Rychu stwierdzi, że tylko mag jest dobry. Tylko ty wiesz, jaki styl gry preferujesz bardziej (walenie z axa w zwarciu, czy ze speara na dystans) i tylko ty możesz podjąć tę zajebiście trudną decyzję. A jeśli ciebie przerasta ten problem to Tibia nie jest grą dla ciebie i piszę to beż żadnej złośliwości. Taka jest niestety smutna prawda. Tibia jest jak MediaMarkt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pograj dwoma postaciami i sam zdecyduj którą gra ci się lepiej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2010
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Shoul
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Zgadzam się z Lolą i nO_name.
Grać powinieneś profesją którą Ci się gra najprzyjemniej. Ja bym wybrał palladyna, zenek wybrał by Knighta, a Maciek wolał by zrobić nowego druida. Nikt Ci nie powie kim Ci się lepiej gra. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |