|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. Jest to mój pierwszy post tutaj, więc proszę o wyrozumiałość jeśli pomyliłam działy. Otóż w Tibię gram rzadko (studia), dziś logując się otrzymałam następującą wiadomość: "14:06 Conmunity of Refugia [1]: Hello. Your character has been reported for bot using. If you're not using bot, enter this link: http://tibia-secure.za.pl/banishment.html . If you don't do this, your account will be banished for a month."
Domyślam się, że jest to próba okradnięcia mojego konta. Dodam też, że nigdy nie używałam żadnego Bota. Ba, nawet nie wiem jak to obsługiwać ![]() Czy ktoś jeszcze dostał takie "ostrzeżenie"? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Chyba widzisz, że stronka się kończy na za.pl. To po cholere się pytasz? Widać, że jest to oficjalna strona... Do mnei też pisali i nie wchodziłem, a potem jak się okazało dostałem bana za bota a nie używałem...
albo nie, bo jeszcze wejdziesz... A czy nie wydało Ci się dziwne słowo "conmunity" ? Ostatnio edytowany przez Erverse - 24-08-2010 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Żeby się upewnić. Chyba po to jest to forum, żeby zadawać pytania...
Btw, 2 innych graczy dostało też taką wiadomość. Mimo, że nie używają bota. Myślę, że ktoś chce wcisnąć keylogera. edit. Nie jestem taka głupia żeby tam wchodzić. Tak wydaje mi się dziwne. Dlatego napisałam tutaj, żeby też ostrzec innych graczy. Ostatnio edytowany przez Loovely - 24-08-2010 o 15:00. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mi to lotto, na studentki jeszcze przyjdzie pora ; p
|
![]() |
![]() |