|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.
Otoz, loguje sie dzisiaj do gry, po czym jakis gracz podchodzi do mnie i pisze w ten sposob: 13:38 Szulerson [25]: kurwo 13:38 Szulerson [25]: juz raport poszedl 13:38 Szulerson [25]: ban wita 13:38 Szulerson [25]: dziwko Uznałem jednak, że nie mowi on do mnie, ponieważ nie znam tego gracza i odszedłem. Zorientowałem się jednak, że coś jest nie tak, ponieważ zabrano mi wszystkie pieniądze i wartościowe przedmioty o łącznej wartości ok. 400k. Zapytalem wiec go czy mowi do mnie, a on mi na to: 13:39 Szulerson [25]: bana masz 13:39 Szulerson [25]: 13:36 [Mój nick]: Promocje Crysta Coin !!! Kup "GP ZA SMS" (3,66 = 40k , 10.98 = 100k + 10k Gratis) Firma Posiada Takze "Premium Account Za GP" Wiecej Informacji Na Naszej Firmowej Stronie WWW.SMS-CC.PL !!! ZapraszamY !!! 13:39 Szulerson [25]: pzdr 13:39 Szulerson [25]: 3:37 Thank you for reporting [Mój nick]. Your report will be processed by customer support as soon as possible. You can find the result of your report at your account page. 13:39 Szulerson [25]: pzdr 13:40 Szulerson [25]: ban frajerze Moim zdaniem to jakiś kretyński pomysł tego gracza. Ja nic podobnego nie pisałem. Dlatego tez chcialem zwrocic sie z tym do supportu z wyjasnienim, lecz wyslanie e-mailu na adres [email protected] jest niemozliwe. Jak odzyskac utracone pieniadze i przedmioty jesli nie moge nawet skontaktowac sie z administratorami? Coz to w ogole za glupi system, ze wystarczy jedynie zglosic kogos podajac falszywy dialog, a ten zostaje ukarany bez podania konkretnych dowodow. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ktoś wbił na twoje konto i tak oto spamował.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Blondynka
|
![]() Dodam jeszcze dwie sprawy.
1. Nie da się wysłać raportu nieistniejącej wiadomości. Nie ma takich fizycznych możliwości. 2. Nie [email protected], a [email protected].
![]() |