|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Freyda Ingmar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unity
Świat: Nerana
Poziom: 94
Skille: 88/88
Poziom mag.: 6
|
![]() Siemasz
ostatnio wziąłem się za robienie tasków. zabijałem troche krokodyli i tarantul. ostatnio klepałem mamuty, ale gdy zabiłem juz 300 stwierdziłem ze nie mam pojecia gdzie jest ich boss. szukalem na wiki i tu na tibia.pl ale nic z tego. moze ktoś mi pomoże? (mapka mile widziana) ;d pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2009
Imię: Czarujaca Lola
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
|
![]() Fakt, gadzina jest dobrze ukryta, też się z nim nieźle motałem.
Wychodzisz z wioski przez północną bramę i idziesz w lewo. Po jakimś czasie dochodzisz do zamarzniętego wodospadu, musisz wejść kilka poziomów wyżej. Jak znajdziesz ten wodospad, to trafisz na Bloodtuska bez większych problemów (koleś jest za teleportem). WODOSPAD: http://img101.imageshack.us/i/tibiak.jpg/ Ostatnio edytowany przez Czarujaca_Lola - 23-05-2010 o 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
|
![]() witam właśnie robię ten quest na mamuty znalazłem wodospad i gdzie mam iść??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() siema, niewiem czy ci to pomoze.
jak idziesz od svargrond <<<< to pozniej tam sie wchodzi po parcelach lub exani hur up. nastepnie jak jestes juz u góry na poziomie mamutów to idziesz kawalek na VVV i szukaj przy scianach <<<<
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
|
![]() to jest ta przy wywrenie?? taki teleport??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() tam wyvern jest w cholere wiec nie sposob okreslic o ktora ci chodzilo.
inaczej sie tego slownie nie da wytlumaczyc, szukaj na poludniowym zachodzie od wejscia nieopodal skal.
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |