|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() Chciałem się dowiedzieć, kilku żeczy na temat tego miejsca, bo jestem ciekawy co tam jest.Znalalem sie dzisiaj tam, bo sobie mape wzwiedzałem, jestem knightem na 23 lv i nie moglem przejsc dzwi, ktore przepuszczają tylko ludzi na odpowiednim lv. Tak wiec podsumowujac :
1. Jakie potworki tam znajde 2 Jaki lv trzeba miec, żeby tam się dostać? Z góry dzięki za odpowiedź Edit 1 -> Ok wiem już, że szybko sie tam nie zapuszcze-jeżeli wogóle tam wejde ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Level potrzebny - minimum 30...Jak w 'obydwie' strony?Jak wejdziesz z lvl 30 to i z nim wyjdziesz
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() ![]() |
![]() HEH GS to pestka słyszałem że są tam warloki......heh i niech ten przewodnik bedzie naprawde dobry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2004
|
![]() przez MOLS da sie wejsc do DEMONY ale to bardzo gleboko
Film ogladalem jak kolesie tam byli to pelno warloków i elf archiantów |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() re:up
Daj linka do tego filmu bo ci nie wierzę ![]() A tak w ogóle to jest tam pojedynczy spawn warlocka (na samym dole), Dl'e, Gs'y i inne tałatajstwo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Oto i link do tego filmu:
Demona Aby to obejrzeć potrzebujesz miec TibiCam i Tibie 7.1(bo film był na niej kręcony) Jakbys nie mial to masz tu link: Tibia 7.1 Jak nie wiesz jak używać tibiCam to na forum poszukaj gdzies jest post na ten temat. @Topic: Znajdziesz tak jak mówiono GS, DL(tu jest fajana akcja bo są 2 dziury i jak wejdziesz do złej to masz DL a jak do dobrej(zależy jak na to patrzeć) to masz DL ale za ścianą ![]() |
![]() |
![]() |