|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() No to tak. Zprezentowałem sobie niedawno filmik pt. "Miasteczko South Park". Obejrzałem go sobie z kolegami w sylwka. Wiem, że napewno wiekszość z was go już widziała. Ja naprzykład jestem zachwycony tą kreskówką. Super określenia (wujko***ca
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Pytanie: chodzi ci o serial czy o film pełnometrażowy ??
Cokolwiek odpowiedz cała seria jest gites, szkoda że na żadnej polskiej normalnej stacji nie leci ![]() Co najbardziej mi się podobało ?? Wszystko ![]() ![]() (chyba nie trzeba tłumaczyć kto jest moją ulubioną postacią ![]() <----- KENY ROX
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Wieszok-serial sie nazywa Suthpark, a film pelnometrazowy(nazwa polska) to Miasteczko South Park... Oryginalny tytul pelnometrazowki doslownie przetlumaczony na polski to Southpark Wiekszy Dluzszy i Bez Ciec... Bla bla bla.
W pelnometrazowce podobaly mi sie piosenki. Moze i bylo ich nieco za duzo, ale wszystkie byly SWIETNE. Znaja sie chlopaki na swojej robocie ![]() Odcinki wszystkie byly wywaliste. Aha, wieszoczq, jeszcze jedno-99% odcinkow mozna sciagnac z neta(i to z jednej stronki, tylko nie pametam adresu ![]() ![]()
![]() |
#4 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Widzieliście odcinek w którym Kenny przeżył? Tzn umarł ale wrocił (nie chodzi o ten odcinek z Zombie).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Cartman's Mom is a Dirty Slut?
![]() ![]() Jeszcze Summer Sux(o ile pamietam tytul ![]() I jeszcze odcinek gdy matce Kenny'ego rodzi sie kolejne dziecko, ktore jest tak jakby kolejnym Kennym ![]() No i of korz pelnometrazowka ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Ja oglądałem pełnometrażówke i kilka odcinków. Jeden zapadł mi w pamięci jak Kenny szedł na kogoś imieniny. Został tam zaproszony. Jego matka na to "tylko pamiętaj zbieraj resztki ze stołu". I póżniej ta scena jak wkładał do worka wszystko co mu dali. Nie mogłem się powstrzymać od śmiechu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja ogladalem 2 odcinki (
![]() najleprza jest piosenke "shout your fu**** face uncle fucker" a Ci bracia ktorzy to spiewali tez wymiataja ("kiedys jak spalismy wlozylem ci *****a do buzi i zrobilem zdjecie" mehehee)
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Chodziło mi o film pełnometrażowy bo odcinkowego nie widziałem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |