|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() Witam. Oglądałem ostatnio odcinek nowej edycji ycd. nie pamiętam w którym odcinku a były do tej pory 3 odcinki z castingów. W jednym z nich wystąpił typek tańczył choreografię był (z tego co pamiętam) w zielonej bluzie i w zielonej czapce z daszkiem (taka bardziej dla skate z dużym prostym daszkiem). tanczył do takiej wolnej klimatycznej piosenki...wie ktoś może co to za piosenka była? szukałem na roznych forach o ycd i tam nawet wypisują jakie piosenki były w odcinku ale tej nie znalazłem
![]() za pomoc z góry dziękuję. pozdrawiam ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
do zamkniecia.
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() W awatarze masz siebie? : O
Może kiedyś obejrze to ju kan danc, tam tańczą gwiazdy czy zwykli ludzie? |
![]() |