|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. Sprawa wyglada tak ze wrocilem do tibii po ponad dwoch latach i chcialem pograc lecz dwa problemy mi to uniemozliwiaja
![]() Zalozmy odpalam tibie wpisuje passy i czekam. Logowanie logowanie i nagle error. Ale to nic z moja siecia bo net chodzi normalnie. Musze wpisac passy ponownie i zadziala , lecz czasami znow musze wpisac i error i wpisac ponownie. Trudno to wyjasnic. Gdy juz zaloguje sie na liste postaci , znow to samo. Loguje sie i error. Klikam OK i ponownie sie loguje w i koncu lapie.. A teraz drugi problem ktory uniemozliwia gre i padlem wczoraj przez niego. Awiec wczesniej nie bylo az tak zle teraz juz wogole lipa. Trudno to wyjasnic ale zalozmy : gram sobie i nagle poprostu PC mi sie scina i myszka i klawiatura nie reaguje, a gram na laptopie i musze przytrzymac guzik wylaczenia. Teraz to ogolnie wlaczam tibie i naciskam guzik enter game i odrazu mi sie scina ![]() Myslalem ze to przez nagrzanie laptopa, lecz dzis odrazu po tym jak wstalem wszedlem i probowalem wiec nagrzany nie byl. Prosze o pomoc ![]() Jeszcze dodam ze nie dzieje mi sie tak z innymi aplikacjami/grami na tym kompie i nie dzialo. Jedynie z tibia tak mam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() sterowniki.
np za pomoc ![]() (i tak, wiem co mówię, bo już kilka takich problemów naprawiłem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() tibia ma teraz duze wymagania ;/
nie pograsz sobie po prostu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Meizer
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 233
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Proponuje odinstalować tibie i zainstalować na nowo. Re-instalnij direct.
Ja bym na twoim miejscu z formatował partycje wszystkie do zera, a następnie zaczął od nowa . Kiedyś sam miałem taki problem , co zrobiłem? format i po sprawie . Dodam że dla pceta czasem jednak przydaje sie formacik czyszczący do zera (wydajność kompa od razu się zwiększa). Nie wiem może jest jakiś inny sposób na twój problem, poczekaj trochę może ktoś inny Ci poradzi co zrobić.
12:13 Cholernik [213]: ja znam twoje ip 12:13 Cholernik [213]: po kablach dojde 12:18 Cholernik [213]: a jak masz bezprzewodowy to i tak cie znajde 12:18 Cholernik [213]: przez satelite kruwa 12:18 Cholernik [213]: xd .................................................. .......................... 21:16 Dragstar Sanderus [82]: obczaicie to 21:16 Sza'Than [35]: nie mam monitora:x |
![]() |
![]() |