|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Na początek chciałbym zastrzec, ponieważ mój problem brzmi bardzo nieprawdopodobnie, że 1. Nie jest to prowokacja. 2. Jestem poczytalny umysłowo i na pewno wiem co widzę i piszę ![]() 3. Ja wcale nie żartuje Zauważyłem ostatnio na facebooku, że koleżanka zmieniła zdjęcie profilowe na armor z tibi. Jednak jak się wejdzie w jej profil to takiego zdjęcia nie ma u niej, tylko widzę armor przy miniaturce zdjęcia profilowego np jak komentuje coś pisze na swojej tablicy itp. No ale olałem to jednak dzisiaj już mają to u mnie 3 osoby !!!! Wyświetla mi że trzech znajomych ma w miniaturkach leather armora, fireborn giant armor, Oceanborn Leviathan Armor!! Naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać ![]() Żeby było ciekawiej jak odpaliłem facebooka w internet explorer !!!! I nie ma żadnych armorów u znajomych na facebooku !!! Więc problem występuje tylko na gooogle chrome. Ostatnio grałem trochę na Otsach czy możliwe jest że ściągnąłem jakiegoś wirusa-dowcipnisia ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2011
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Powiedz mi czy nie wpadł Ci do głowy reinstall przeglądarki?
|
![]() |
![]() |