|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2011
|
![]() Siema odrazu przejdę do istotnej części tego tematu jakim jest zasięgnięciem porady od "was" forumowiczów.
Gram na świecie calmera 31 lvl'em Knight. Eq - * Crown Legi * Golden Armor * Steel Boots * Bright Sword * Demon Shield * warrior Helmet + 25k w depo i ok z 5k na czysto z itemów. mlvl 4 i skille (oczywiście sword) 63/62 To teraz tak. Nie posiadam pacca, skilluje na slimach 1.Do jakich skilli uzupełnić obecne by mi sie przyzwoicie grało? 2.Czy zmienić eq na tym lvl? 3.Gdzie expić?, tak żebym miał sporo na + i niewiele wydawał na potiony. 4.Od którego lvl'a bym mógł iśc na Gs'a? Jeśli zły dział prosze, o przeniesienie + komentarze. Z góry thx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2010
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wypadało by wbić skille 75/70 minimum, jeżeli chodzi odnośnie Twojego ekwipunku to masz wystarczająco dobry jak na Twój poziom lvl co do gsa to możesz śmiało już teraz próbować powalczyć przy odrobinie szczęścia być może nie będziesz miał sporego waste gdzie możesz expić mhm może warto wybrać się na POHa?
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2011
|
![]() A i jeszcze takie pytanko.
Opłaca mi się kupować Haunted Blade? 2 ręcza 40 atk, i bodajże 12 defa. Ile by tak na oko kosztowała ta broń? I czy jak bije draga/dl'a inne używające wave potworów stoje na ukos ok, ale czy bije z dwuręcznej na full atk czy def? Bo ja myśle że na full atak szybciej bije, ale trace więcej hp co za tym idzie potionów A z kolei przy full def, wolniej bije (dłużej mniej dmg zadaje) ale za to więcej hp mi zostaje i mniej potów zużywam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2010
Lokacja: Carlin
Stan: Początkujący
Imię: Diamond Skul
Profesja: Knight
Skille: 1/1
|
![]() Też się męczę knajtkiem.
Zatrzymaj Brighta do 45 lv i wtedy kup Dragon Slayera. Z mieczem dwuręcznym skile shielda staną Ci w miejscu, a jeszcze musisz nad nimi popracować. "Graty" jak na ten lv masz b.dobre, ale one to nie wszystko. Zejdź do kopalni i sprawdź jak sobie poradzisz z dwoma Guardami na raz. Na moje oko - będziesz szybko stamtąd wiał! ![]() Zostają Ci Cyklopy w Mount Sternum, Ghule i drobnica na POH-u. Fajnie zaczyna się grać od skili 80+++. Knight obrywa nieźle od GS-a i na 80 lv. Draga ze skilami 65+ powinieneś ogarnąć bez strat. Z resztą loot z tych moobów jest najczęściej marny i jest ich mało na FACC, więc nie warto się na nie jakoś szczególnie nastawiać. |
![]() |
![]() |