|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drah Sharpshooter
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 85
Skille: 85/65
Poziom mag.: 18
|
![]() Witam,
mam dylemat albowiem nigdy nie grałem na globalu profesją magiczną a chciałbym sobie odpocząć od gry paladynem i rozpocząć swoją przygodę grając Sorcererem albo Druidem i tu pada pytanie... Mianowicie, którą profesją się wygodniej expi i która według Was jest lepsza? (Pod jakim względem?) Mam nadzieje, że temat został założony w odpowiednim dziale, jeżeli nie to proszę o przeniesienie i przepraszam z góry za kłopot. Ostatnio edytowany przez Drah-Master - 21-08-2011 o 21:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Troll detected
![]() Cipsoft olal balans. Graj druidem, rob taki sam dmg jak sorc i jeszcze lecz!
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Undisputed
Świat: Arcania
Poziom: 114
Skille: 14/24
Poziom mag.: 61
![]() |
![]() dokladnie cipsoft polecial w c... robiac takie cuda z druidem, gran frigo hur? co jeszcze? dajcie SD tylko dla druidow etc...
Ale co do tematu MS jest i zawsze bedzie najlepiej expiaca profesja (nw ten update EK jeszcze robi porzadne PG...) zywioly ms sa bardziej zdatne do polowan, a jak czegos nie bijesz z vis hurow to z ava/gfb dasz rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() tak jak powiedział ruszek. Druid szybciej będzie expił, ponieważ ZAWSZE znajdzie knighta, który pobloka mu potwory, i nie będzie musiał waste'ować własnych potów. A na dodatek jeszcze zarobi. Druid w ostatnich 2 apdejtach został trochę przepakowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2011
|
![]() A ja ci bym szczerze polecil Sorca na Druta trzeba duzo kasy wkladac Itp.
|
![]() |
![]() |