|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Wszystkie grafiki bede zamieszczal by uniknąć balaganu w 1 poscie
![]() Grafy na 8.01.05r. ![]() 1. Dwie wersje Warlord Sworda ![]() ![]() 2. Pierwszy moj helm (garnczkowy ten) ![]() 3. Moja pierwsza kiedy kolwiek tarcza - nie zabijajcie ![]() ![]() Grafy na 9.01.05r. ![]() 5. Nowa wersja szatki ? =) Ciagle makabra. Jest zrobiona z aksamitu =p ![]() ![]() 6. Poprostu rozjasniony helm. Thx za rade ![]() ![]() Grafy na 10.01.05r. ![]() 7. Topor Bojowy Gimliego ![]() ![]() ![]() 8. Katana (tak, tak na forum jest drugi fan katan) ![]() Grafy na 13.01.05r. ![]() 10. (Nad)ozdobny luk ![]() 11. Butki XD ![]() Grafy na 14 i 15.01.05r. ![]() 12. Spikesword =P ![]() 13. Stonecuter z zielonym tlem ^_^ ![]() 14. Final : Moj 1 Outfit Mnich ![]() ![]() Wielkosc jest dobra zapewniam -.- Z gory dziekuje za wszystkie komenty
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 15-01-2005 o 19:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masz of bhaal
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Swordy nawet fajne, hełm też ale jużtroche mniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Bardzo fajny hełm i tarcza. Zrób jeszcze płaszcz! Miecze jakieś takie... bezpłciowe....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() N owięc tarcza i miecz wymiata ale hełm :/ zrób lepsze kontury i jaśniejsze cieniowanie
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~bump~ szata z prosby szopena w 1 poscie. wiem, nie wyszla, ale bylo to wyjatkowo trudne. =) prosze komentujcie
![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najbardziej to mi sie podobaja sowrdy i ten helm
![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh brzydkie
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 11-01-2005 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() Słoodkie ! ^^
Warlord jak zwykle króluje , nic go nie przebije, nawet nowe itemki ;) Robisz coraz lepsze !! Koloryzacja Ci wychodzi świetnie ( noo... moze nie tak bardzo, ale szata (makabra ? :> ) i swordek jest suuperr... Hełm taki dziwny, ale graniczkowy/garniczkowy, czy jak tam wolicie -,- Tarcza '' + '' z jadowicie zielonym punkcikiem po środku :P Niezłe połaczenie ;) @ Down : Wow, dobry pomysł xP Dla mnie też ! Dla mnie też ! Poproszę topór Gimliego i miecz Aragorna ! Tyriade, plx ! xD
Ostatnio edytowany przez Wild Dragon - 10-01-2005 o 18:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tyr:teraz ta szata ma ręce i nogi
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() plx coment
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 11-01-2005 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 11-01-2005 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() Topór Gimliego (Gimli'ego ? ) sprawia doskonałe wrażenie O.o Po prostu wymiata ... Wow !
Katana też jest niezła ,ale taka trochę ''kijkowata'' ... a czy można tu złożyć zamówienie na łuk ozdobny ? Ozdabiaj jak chcesz, gdzie chcesz . Aby był ozdobny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ja bym chciał jakąś broń palną do podmnienienia za kuszę i amunicję do niej (32x32) plx plx plx (może być muszkiet, ale nie musi równie dobrze broń krótka)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wymiatasz stary topór GILMIEGO 6/6
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Spoko płaszcz, tylko hmm.... wyobrażałem sobie raczej taki biały z krzyżem na piersi.
![]() @KATANA To jest najlepsza katana w rozmiarze i na warunki Tibii jaką kiedykolwiek widziałem... o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masz of bhaal
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Katana wymiata
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~bump~
Wild: ![]() Butki: ![]() Ges: nie umiem. probowalem caly dzien i nic =p jeszcze nei doszedlem do etapu zaawansowania youriego =P wszystko w swoim czasie Bron zamienna za kusze: w drodze ![]() nie moglem byc wczesniej.. brak czasu i brak inta =) enjoy and comment plx ^_^
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra nei ma sprawt ale jak byś, mógł mi narysować:
1.Kusze Uruk Hai 2.Hełm Uruk hai 3.Laska gandalfa ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Topór najlepszy 7/6
![]() ![]() a reszta rysunkow fane nawet ![]() |
![]() |
![]() |