|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2011
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dobosz
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 37
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam, kupiłem razem z kolegą pieniądze przez allegro od zaufanej osoby, pocieszyłem się nimi 2 dni, kolega dziś napisał do mnie ze nie ma pieniędzy na koncie, zaśmiałem się i pomyślałem że go okradli, teraz patrze na swoje koto a u mnie też jest puste, z 120k zostało 5k... Jak to możliwe?? Nic ostatnio nie ściągałem ani nikt nie ma dostępu do mojego kota... Proszę o pomoc.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() Nie ma innej opcji, niz ingerencja osob trzecich. Albo ten kolega mial haselka Twoje i Cie okradl zeby nie bylo podejrzen na niego (bo jemu tez kasa zniknela). Albo masz keyloggera i haker zrobil transfer tylko pelnych cc. No i jeszcze mozliwosc ze masz ta kase gdzies w depo albo bp ;d Nie ma mozliwosci zeby gp Ci nagle zniknelo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Zginęły tylko z jednej postaci, na pozostałych mam tyle samo co miałem czyli ponad 50k. Oczywiście postacie z jednego konta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() Moze haker lub Twoj kolega nie sprawdzal banku noob charami tylko pofatygowal sie glowna postacia ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Kolega na pewno odpada, jego główna postać to noobchar.ale z konta zginelo mi tylko 120k a drobniaki zostały czyli te 5128gp. A kupiłem 100k
|
![]() |
![]() |