|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2011
Lokacja: zsT
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wywra Bialoksieznik
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
|
![]() Moja propozycja jest zrobienie dzialu "mity" na rzeczy typu basilisk. Czemu? Dzial taki jak rookgaard jest zasmiecany setkami tematow o tym samym. Lepiej jeden w osobnym dziale wraz z innymi mitami. I zrobic ten dzial od 20 postow, zeby dzieci nie zakladaly kont na jeden post typu MAM SPIJKE SVORDA!!!!1!
I swoja droga usunac ten bzdetny temat stonogi i wszystkie tego typu i zostawic zbior faktow i mitow o ss.
"Ludzie i ich sny, zagrzebane betonem Gdzieś tam ja i Ty, róże pod nieboskłonem I choć wieje chłodem, pomimo braku światła Nadziei płomień tli się w naszych płatkach I to nie koniec jest, to nie porażka Bo nawet na betonie czasem piękny kwiat wyrasta..." SumaStyli |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta, ale w dzisiejszych czasach nikt nie interesuje się mitami, no może jakieś 5%, reszta to tylko expexpexp. Nie mniej jednak, dobry pomysł.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2011
Lokacja: zsT
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wywra Bialoksieznik
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
|
![]() A powiem ci ze wg mnie nie masz racji. Sprawdz konkurencyjne forum .net.pl
Tam zrobione nawet podfora na odrzucone/rozwiazane mity ;] Ludzie pisac tu bo administracja nie odpisze nie wiedzsc czy popieracie to, czy nie... Bo jak widze taki temat stonogi, a szczegolnie 200 postow o nieistniejacym npc z czego 10% to posty pana klocka ktory jedyny madry w temacie... Przeczytalem caly ten temat w dwa dni i powiem ze co strona to trolle i wszystkie nakarmione do syta.
"Ludzie i ich sny, zagrzebane betonem Gdzieś tam ja i Ty, róże pod nieboskłonem I choć wieje chłodem, pomimo braku światła Nadziei płomień tli się w naszych płatkach I to nie koniec jest, to nie porażka Bo nawet na betonie czasem piękny kwiat wyrasta..." SumaStyli |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tyle że administracja NIC nie robi, aby utrzymać to forum. Każdy użytkownik ci to powie.