|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2012
Lokacja: Łęczna
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Antica
|
![]() Cześć
![]() Jako, że jeszcze nie grałem knightem i za bardzo nie wiem jak skilować to tutaj mam do was pytanie: 1. Skilujemy z najlepszym czy najgorszym eq (broń, armor i itd.)? 2. Wziąć na full auto czy na obronę? Oraz jak macie jeszcze jakieś zalety co do skilowania to proszę o wypisane ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 1. Jeśli nie boisz się, że możesz łatwo paść i je stracić, to skilluj w najlepszym eq. Z wyjątkiem oczywiście broni - używa się najsłabszej, która jest w stanie zadawać jakiekolwiek obrażenia.
2. Zależy. Musisz zadawać obrażenia, ale na tyle małe, żeby nie zabić za szybko potwora, na którym skillujesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2012
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() 1. Zależy to przede wszystkim od poziomu twoich skili. Zakładam że zaczynamy od początku, więc najpierw rotwormy, jak zaczniesz im mocniej bić przerzucasz się na coś lepszego (dwarfy, mino, slimy). Do skili 85 polecam walić na cyclopach
![]() ![]() 2. Eku najlepsze jakie masz, przydaje się bardzo dobra tarcza, no a broń najsłabsza. Zaczynasz od tej najgorszej i patrzysz uważnie jak bijesz potworkowi. Ważne jest żeby hit padał co te 15-20 sec. Jeśli będzie zbyt długo nic (chmurka) i nic wtedy wybierasz kolejna broń odpowiednio silną z zestawu dostępnych i tak w kółko póki znajdziesz optymalne rozwiązanie. Ale najlepiej dobierać odpowiednie potworki i najsłabsze bronie ![]() Full Def i jazda ![]() Pozdrawiam PS. Mój pierwszy post ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |