|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
![]() a wiec tak, wlaczam tibie, pojawia sie character list, wybieram swoja postac i... "you may only login with one character of your account at the same time" i tyle, caly czas tak jest juz od paru godzin, no to probuje wejsc na druga postac na tym samym koncie i jest normalnie kolejka, zadnych problemow, probowalem juz restartowac kompa, usunalem i sciagnalem znow tibie 7.4 , sprawdzilem czy moze moja postac online jest, ale to tez nie to, nie wiem co robic, moze wy wiecie? pomozcie, lada moment ma mi pacc przyjsc a tu nie moge grac na swojej postaci...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() To znaczy ze nie mozesz grac 2 postaciami na tym samym koncie w tym samym czasie
Moze hack? nieee by facet mial kicka Moze Mc? ...... moze sie zle wylogowales i potwory sa w poblizu i masz battle? -To jest niemozliwe xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ja tez tak mialem.prawdopodobnie masz kilka postaci na koncie i tylko jedna z nich mozesz grac.Blad cipow.Problem minie po kilku minutach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Zawsze musisz odczekac chwile po logoucie 1 postaci, logowaniu sie na 2, na tym samym acouncie - to pewnie przez server który ma okreslona przepustowosć
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Dębica
|
![]() Odpowiedz jest prosta: Żaden błąd. po prostu:
- wyszłeś z gry gdy miałeś blokade logout (takie miecze w okinku z eq) - kto inny (kumpel, brat, mama, evul hakjer ![]() Myśle że temat można zamknąć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2004
|
![]() heh, moze troche czasu minelo od tego jak ten problem mialem, ale moze pomoge innym , ktorym sie cos takiego stalo, tak wiec, to nie byla moja wina, faktycznie, 2 postac byla online, wszedlem na nia i sie wylogowalem normalnie, ze nie mialem mieczykow, dalem logout, ale ona byla dalej w grze, no to postanowilem sie znowu wbic na nia - kolejne 40min czekania w kolejce - zeby sie nia zabic, no to wbilem, powchodzilem w ogien i "you are dead" :/ . no to sobie pomyslalem ze poczekam do restaru serva, juz nawet mialem przygotowany list do CipSoftu, ale na szczescie po restarcie postac juz nie byla online i moglem sobie swoja pierwsza postaci normalnie grac
![]() |
![]() |
![]() |