|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
![]() |
![]() Z qmplem z nudów postanowiliśmy sie wybrać na vampirka (a nuż wypadnie te shield...).
Squad: Eaav - ja - 35 elite - 62\61 (suuuuux ;/) Thrandvil - on ![]() ![]() Najpierw niespodzianka ![]() Lolowe exori mort ![]() ![]() Tu się troszke zdenerwowałem, bo wolno strzelał z hmm ;/. W rogu przygodny 'br' ![]() Walka... ![]() ![]() Tu vampir chciał mi dać MPA za darowanie życia, ale nie uwierzyłem mu ;p ![]() I znowu 'fajt'... ![]() ![]() ![]() Loot ze scorpiona... (mpa plx) ![]() ![]() Beware! ;p ![]() I znowu jakiś czarnuch miał coś do nas, więc dostaje wpier*** ![]() ![]() ![]() ![]() Loot jak dotąd: katana :[ Po restarcie serva cdn. ![]() ![]() ![]() ![]() I niestesty... po 2h hunta... ;/ ![]() Cya Ostatnio edytowany przez Orithil - 22-01-2005 o 13:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() dobra, teraz moje screeny
moja postać ![]() zaczynamy ![]() ładne SD ![]() EXP ![]() Eaav Odkrywa , dlaczego vamp się nie respi ![]() Next SD ![]() ![]() SD (to już się robi nudne ![]() ![]() Następny martwy ![]() ostatnie SD (słabiutkie) ![]() to blokowanie nie dokońca wychodzi ![]() ![]() Ogólnie straciłem ok . 6 K (na runy) ![]()
Galana -->Darashia--> Henoset[Sorcerer] (retired) Galana -->AB'Dendriel-->Wenxil[Paladyn] (retired) Julera -->Venore -->Thrandvil[Druid] 27lvl\34mlvl (akualna postać) Ostatnio edytowany przez Peter001 - 22-01-2005 o 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Screeny mogą być, ale 9+mb sie chwile ładuje
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Hehe niezle gratulacje ogulenie wszystko ladnie pieknie ale zawsze to ja ci blokowalem peter poczekaj nieh tylko skilowac skoncze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() nawet fajne sski tylko strasznie dluuuugo sie laduje
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Leszno
![]() |
![]() Dlugo ?? za***iscie dlugo
![]() ssy fajne ale skille dupne ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Ssy moga byc szkoda ze loot wam nie dopisal :/. Nie oplacalo sie marnowac sdkow.... na vampy sie z hmmami chodzi
![]() P.S A skile naprawde sa dupne ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 22-01-2005 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() wiem, że SD na vampa jest nie opłacalne, ale huntowałem je pierwszy raz, więc się "troche" bałem
![]() W następnym huncie już tylko GFB i HMMy ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Luruj tego vampa tam na gore jak najbardziej.
I hmm naj~ jest oplacalne btw skillami sie nie przejmuj ja na 33 mialem 59/54 ![]() Fajne eq, tani swiat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Normalnie masakra te screeny laduja sie z 20 min
Nie chce mi sie tyle czekac --------------- LESZCZ tak na mnie mowia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |