|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2012
|
![]() Witam jak w tytule mam pytanie do was. Kumpel posiada rowny 100ek, skill 77/76 swiat pvp. Problem polega na tym ze nie wie gdzie expic, a ja nie znam zadnej rozsadnej propozycji dlatego zwracam sie do was. co zaproponowalem to: dl'e darashia bogi edron i nic innego nie przychodzi mi na mysl. Przeszukalem kilka poradnikow itp, lecz to nie przynioslo mi odpowiedzi jakiej szukalem To jest jedno z pytan. Nastepnie... Posiadam 99 Rp, skill 95/== Pytanie: Na co moglbym z nim chodzic. czy w ogole jest to oplacalne? Jezeli tak, to gdzie, jak i mniej wiecej wytlumaczyc. Z gory bylbym bardzo wdzieczny. Ostatnie pyt. na dzis. Swoim 99Rp expie sobie na Frostach jak i Grimach solo. Gram juz kilka lat wiec nie przynosi mi jakichs problemow z ogarnieciem. Pytanie:? Na czym mi sie bardziej oplaca: Assassinki + san na Grimach czy Assassinki/power bolty + san na frostach (nie chodzi mi tu o profit lecz o exp) na Premium staminie dostaje ok. 3k expa za frosta 8k za grima Natomiast jest to logiczne ze frosta uwale szybciej niz grima. Lecz za Grima wiecej expa. Ale zdolam szybciej wyszukac 3 frosty nic przyciagac kolejne grimy. Sam nie wiem. Prosze o wasze wypowiedzi w 3 sprawach. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2012
|
![]() Ej kurwa moze ktos w koncu by odpowiedzial na moje pytanie.
Czy juz nie ma nikogo inteligentnego na tym forum?? Zalosne. W koncu po co maja sie wypowiadac 10-letnie dzieciaki. Szukam osoby ktora ma IQ powyzej 12!!! chociaz 2... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2012
|
![]() kolego, dlaczego sie tak zaraz unosisz? Nie wszyscy maja pojecie gdzie expic, wiec nie beda spamowac, moze jeszcze nie zajrzala odpowiednia osoba?
Z wlasnych doswiadczen proponuje wybrac sie na brimstone bugi, zbierac kazdy "smiec" z tego smiecia zarabia sie krocie, magic sulphy sypia sie nawet dobrze, bedziesz wychodzil z profitem za kazdym razem, kasa sie sypie. na 160+ expie tam i nie zamierzam skonczyc. duza ilosc gp, duzo smieci, dobry exp jak na 100. Dojdziesz tam przechodzac z farmine na zao, przechodzisz przez tp znajdujacego sie przy samych gorach. "Jaskinie pod północnym Zao" ___ Co do rp to nie mam zbyt duzego doswiadczenia, troche pykalem od kolegi, wiec zaszyj sie troche na zao, klep lizaki ile wlezie z pb, lub ES naprawde dobry exp, pozniej juz od 110/20 mozesz zaczac sie bawic z chosenami ![]() Ostatnio edytowany przez Cash93 - 02-05-2012 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2009
|
![]() Nie wiem czy mam dobry pomysł ale zawsze to jakaś podpowiedz, we dwóch możecie iść na Wyrmy na Drefie ... bardzo fajne miejsce do zarabiania i exp na sharing tez myślę nie będzie taki zły
|
![]() |
![]() |