|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tibia jest to gra w którom gra wiecej ludzi niż tylko można sobiwe wyobrazic (podobno gra w nia az 50milionow ludu) cieszy sie ona najwieksza popularnośćą i bije wszystkie rekordy grywalnosci. Więc własnie dla tego powinny powtsac bardziej nowoczesne servery które mogłyby pomieścić znacznie większa ilosc osób. Logowanie sie po update na faac jest wrecz horrorem mozna czekac w nieskonxczonosc az sie zaloguje dlatego tibia traci duzo graczy na zrecz nowej gry 3D zrobionej na podtswie tibi czyli Mu Online. Zwracam sie wiec do wszystkich zeby jak najmniej zapychali nasz servery jesli jakis pacc zbiera mane niech sie polozy w luku i bedzie murosla a sam da komu innemu pograc jesli ktos siedzi na tibi i sie nudzi niech sie wyloguje aby inni mogli sie zalogowac. Dziękuje wszystkim czytajacym i prosze o komenty.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() nubkowi koncza sie juz pomysly....... twoje tematy nie sa juz tak debilne jak z poczatku ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() No coz... Z tego co mi wiadomo MU online nie ma zbyt wiele wspolnego z nowa gra. Gralem w to troche, ale mi sie ta gierka nie podoba. Wole taka grafike jaka jest w tibii niz marne 3D. Pozatym w MU online czegos brakuje. Nie wiem czemu, ale to nie wciaga tak jak tibia. Jak dla mnie to jest Diablo w 3D. Wole Tibie!
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
2. Bardzo zły pomysł. Pomyśl-więcej ludzi-więkrzy tłok-tródniej expić, więkrze lagi. A nawet jakby podnieśli limit graczy o 100, to i tak byłby natychmiast zajęty. 3. Nie przesadzaj. Z 200 miejsca na Harmonii loguje się po 1/2h. W tym czasie posiedze na forum, napisze kilka postów itd. Albo można wyłączyć monitor i się pouczyć ![]() 4. Wyobrażasz sobie, jakie byłby lagi?? Samo przejśćie z grafiki 2D na 3D(pomijając kolory itp) to zwiękrzenie 27 razy ilości danych które trzeba przetwożyć. Pewnie chciałbyś dzwięk jeszcze. 5. Skoro gra, to się nie nudzi. Raczej zaniusłbym ten apel do osób używających MC. To jedyne co możesz w ten sposób osiągnąć.
![]() |
![]() |