|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Warszawka
Imię: Kollron
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Zamieszcze tu pare zdjec z mojej gry na Aurerze. Zdjec nie jest duzo poniewaz mam slabego kompa, ktorego zawalaja 2 antywirusy wiec wolalem nie ryzykowac odrabiania lvli i skilli dla paru wiecej zapewne marnych ssow
A wiec zacznijmy: zawsze mile widziany: ![]() ![]() Tego nie trzeba tlumaczyc ( jak teraz na to patrze to mysle ze to tak szybko poszlo ) ![]() ![]() ![]() ![]() Tu przerwa byla ale przypomnialo mi sie ze jest sshoter: ![]() ![]() A tu malutki loocik nowolvlowy: ![]() To byl najbardziej oczekiwany awans ( poszedl 1 manas ![]() ![]() Chyba wiadomo po co byl mi ten magic ![]() A tutaj "Sweet Home": Kiedys: ![]() I teraz: ![]() A to juz bardzo stary chodz wspominany z checia quescik: ![]() Prosze bardzo @Para juz jestes ![]() ![]() W gruncie rzeczy to all chociaz nie ma oczywiscie hitow ani z exori <105 - hunter> ani z lapy <166 - dragon>. Bedzie nowy komp beda i takie zajawki. Tak jak obiecalem: Hity Tutaj rekord exorowy ![]() ![]() a tutaj headshot, cienki ale zawsze headshot ![]() ![]() BaBa and Enjoy!
Kollron... Sorcerer of Kyra... Ostatnio edytowany przez Latka - 21-01-2005 o 20:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+
Poziom mag.: 21
|
![]() fajne sski tylko masz slabe eq jak na ten lvl ( nie wiem moze na tym servie jest drogo) , ale kup sobie lepsze eq
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() ej no eq to ty masz trofe zjechane ... ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Fajne sski podobaja mi sie
![]() Eq to sprawa indywidualna, moze on woli 6 bp uh zamiast np. k armora. Bij vampy bij ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Warszawka
Imię: Kollron
Świat: Kyra
|
![]() Niestety dzis Czwartek... Nie moge odpalic tibii ale jutro przysle pienkne zdjencie ze skillami i eq
![]() ![]() Dzieki z góry za all commenty pomoga mi w dalszej grze ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Spoko SS'y, Dawaj więcej... z miłą chęcią pooglądam
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Gratz latka. Acolit czuwa nad tobą!!! Kogo najlepszego zabiles?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Strzegom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Niedługo zdradze :]
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: :)
Skille: :)
Poziom mag.: :)
![]() ![]() |
![]() Latka ty chyba sam jestes marny Ss'ki sa spoko tyllo jest 1 problem i to duzy Nie ma mnie na nich xD wlasnie dawno nigdzie nie huntowalismy trzeba nadrobic pozdrófka
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Hehe najs zdjątka !! gratz advensow ,loota i mlvl!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Strzegom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Niedługo zdradze :]
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: :)
Skille: :)
Poziom mag.: :)
![]() ![]() |
![]() No0o i styka mistrzu
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Fajne fajne tesz lubie expici na "ghoslandzie" dobry loot tam i duzo expa sie robi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2004
|
![]() Lata marne to ty masz oko ;P, fajne SS'ki tylko mnie nie ma na zadnym ;/, a co do Huntow to ja sie wbijam ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() co tu duzo gadac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wa-wa
Świat: Aurea
Poziom: 48
![]() |
![]() Cytuj:
Zgadzam sie z Megi nice ss ![]() A najlepsze jest to ze prawie na kazdym jest msg ode mnie albo ja w backgoundzie ![]() |
|
![]() |
![]() |