|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2003
|
![]() NO ja nie wiem czy uda mi sie bic ghosty.
Jestem sorceiem na 21 levlu i 26 mleva mam ![]() Chodzi dokladnie o fakt przejscia na Darashie i atak duchow. Prosze o odpowiedz ( szybka) Najlepiej od jakiegos modka, ktory wie duzo i sie zna. Czary mam dosyc podstawowe SD itd. Haste lepszego I prosze o szybkie zamkniecie tematu. No chyba ze pozwalacie na nabijanie postow ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Buuuuu
|
![]() Jesli chcesz na Dorashe to wcale nie musisz ryzykowac Ghouts Ship.
Plyniesz na Edron i z Edron lecisz na dywanie, zaplacisz ciut wiecej (bo 2 razy urzywasz transportu), ale jestes bezpieczny. Ale z duchem samym nie walczylem wiec nie zostawie temat otwarty niech ktos ci powie jakie masz szanse.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Duch to pestka. Spokojniutko z paru HMMców. Ja na ghost shipe bardziej bał bym się ghouli.
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2003
|
![]() Juz mam lepszy pomysl i to za darmo
![]() Robie sobie ze jestem mieszkancem Darashii i wracam bo wtedy sie nie ryzykuje spotkaniem z duchami i ghoulami. No a powrot tam (prosze o teleport) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Nie łatwiej dywanem latać, albo pływać. Jak płyniesz statkiem n duchem nie musisz walczyć, możesz koło niego przebiec i już. A tak ryzykujesz bana (mała szansa ale jest
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() ja tamtego ghosta biore na 2 strzały z hmm a po drodze do teleportu masz 2 ghou8le i 4 szkielety a przy samym teleporcie masz ghosta, na dół lepiej nie schodz bo tam jest fire field odrazu pod drabiną i przy niej ds a dalej troche chyba 2 ghosty 3 ds'y i 2 vampirki więc nie radze schodzenia na dół
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Ghosta nie masz sie co bac, kilka strzalow z HMM zalatwi sprawe. Bez przesiadki w EDRON dywanem mozesz sie dostac na Darashie z HILLS - kosztuje to 50 gp.
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |