|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam serdecznie wszystkich!
Mam problem. Objawia się o tym że wykonuje właśnie Zao Quest i potrzebuje waszej pomocy. Obraził się na mnie Humgolf w Kazordoon. Po 1 probie nieudanego kupiłem Baby rotworma. Przyjął go odemnie jednak po raz 2 nie trafilem ze słowem i po raz kolejny się obraził. Problem polega na tym ze mam kolejne robaki ale on nie chce wogole o Farmine ze mna rozmawiac ![]() Oto co jest napisane w Quesy Logu: "You have angered your target and should look for an appropriate bribe at Black Bert in Thais, so you can continue negotiation." oto dialog mój z Humgolfem : 18:56 Humgolf: Yaku Paladyn, good day .. or night, whatever. What do you want? 18:57 Yaku Paladyn [97]: farmine 18:57 Yaku Paladyn [97]: farmine I dalej nic nie odpowiada. Proszę o pomoc!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Mam ten sam problem i też nie wiem co zrobić ... jeżeli ktoś przekazywał ci wskazówki w jakiś sposób po za tym forum i zrobiłeś tą misję to proszę pomóż mi bo męczę się z tym 2 dni już.
Z góry dzięki. |
![]() |