|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() mam pytanie:
mam postac na wysokim lev ktora gralem dlugi czas na tym samym ip ,niedawno zmienilem internet i mam inne i jak teraz zaczne grac tylko na tym nowym to moge dostac bana albo cos?? lub czy moge napisac do gma ze mam inne ip(stale) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Napewno nie dostaniesz...
To ze raz na jakis czas zmini bana nic nie znaczy... Mi sie zmienia bardzo codziennie ![]() Spoko glowa... bedziesz zyc
![]() |
#3 |
The Witcher
|
![]() Ja mam neostradę ze zmiennym IP. Codziennie z innego się łącze do gry i jakoś bana nie dostałem
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |