Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-04-2013, 21:19   #1
Feakulated
Guest

Problem WaŻne Pytanie

Bez owijania w bawełne. OTÓŻ. Kupiłem konto w tibii na allegro, nie mogę znaleźć odpowiedzi u wujka google, więc zapytam tutaj - Po miesiącu czekania na zmianę danych użyłem confirmation keya zamówionego za 29 zł od firmy drom, użyłem i posiadam już nowego recovery keya. Śmiem twierdzić, iż osoba, od której to zakupiłem postać wyrobiła wcześniej confirmation keya. TUTAJ JEST MOJE PYTANIE - Czy można takiego confirmation keya użyć, CZY TEŻ NIE !? Confirmation key jest ważny przez 2 miesiące od jego zamówienia, ja posiadam konto od półtora miesiąca, ( po 2 będę pewny, że się nie da ) więc chciałbym się spytać czy można takowy użyć czy jest jakieś ograniczenie czasowe w używaniu conf. keya ? Jakaś barierka ? Proszę o szybką odpowiedź !
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-04-2013, 01:30   #2
Vadimq
Użytkownik Forum

Vadimq's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock

Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
Domyślny

Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem ale nowo zamówiony confirmation key anuluje wcześniejsze.

Vadimq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-04-2013, 12:06   #3
Feakulated
Guest

Domyślny

Dokładnie o to pytałem i to chciałem zobaczyć w odpowiedzi. Wielkie dzięki jak tylko się zaraz dowiem jak dać reputa czy tam piwo od razu masz.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania