|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() No fienc, to ma byc krutki poradnik jak robiś fuki
Łokjej: 1 To wasz pierwszy fake?? Dobrze trafiliście, tu podam jak robić najprostrze faki Dobra zaczynamy krok nr.1 Klikamy na link i ściągamy program do robienia screnów http://landhell.fpp.pl/tibia/index.p...su140*****&DIR= Wchodzimy na www.thefakemaker.prv.pl, tam ściągamy plik (na samym dole ekranu pisze thefake maker*****, nie ma keylogerów)dzięki temu mamy wsztkie przedmioty na dysku, i możemy wklejać co i jak chcemy... ![]() krok nr.2 Wchodzimy do folderu, ze screenem, który chcemy "zfakować" i klikamy na nim raz po czym, przytrzymując shift klikamy prawym przyciskiem myszy i klikamy "otwórz z" wybieramy MSPAINT(ja wybieram Corel, ale to wyższy stopień zaawansowania) teraz wchodzimy w pliki przedmitów klikamy prawym przisickiem myszy i "kopiuj" a potem na obrazku przybliżamy, ustawiamy "zaznacz" i wklej... Teraz dopasowujemy, klikamy "weż kolor" i powolutku kreskujemy zamalowywując białe pole ![]() Hmm coś nie tak... Mam dwóręczny miecz i tarczę hmm... krok nr.3 Muszę to naprawić: ![]() krok nr.4 O już dorobiłem ![]() ![]() i wsztko gra... Jak ktoś chciał by jakieś porady to proszę pisać tutaj, ja postaram się pomóc... Pomoc od innych w tym temacie mile widziana... Wy proście, a ja wstawię wam odpowiedni przedmiot na FTP i będziecie mogli se go ściągnąć... Niedługo wstawię wsztkie przedmioty na lykos i dam link do downloadu
"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 16-10-2004 o 19:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Stary, jest taki temat, i bez obrazy-lepszy, drugiego i trzeciego obrazka niewidać(przynajmniej u mnie).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Juz Byl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() up
i to lepszy był...
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Siemiatycze
![]() |
![]() Cytuj:
... ty tak specjalnie czy juz wrodzone? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ładnie to tak wykorzystywac moje biblioteki? hehe ;-P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Jazda tylko widze duze czerwone
X |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Omg po samym opisie widać że słabe!!
Nie przyłożyłeś się!!! Pozatym widzie wielkie X
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Śliczne X plx popraw to
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005