|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Witam!
Czy chcesz zostać współtwórcą nowego serwisu rowerowego ? Otóż teraz będzie niepowtarzalna okazja. Razem z kilkoma osobami tworzymy zupełnie nowy profesjonalny serwis, ale jak to na początku bywa potrzebna jest duża ekipa, ponieważ trzeba zapełnić stronę wiadomościami, a kopiować z innych stron nie wolno i nie ma sensu (po co dublować wiadomości). Jeśli lubisz jeździć na rowerze znasz się na sprzęcie, lubisz pisać i umiesz angielski (niekoniecznie) to jesteś tą osobą której szukamy. Jak się do nas zgłosić? Napisz na [email protected] swoje zalety które możesz wprowadzić do vortalu oraz swoje referencje, po prostu co umiesz. A ja odpowiem co więcej... Oczywiście dla każdego redaktora duże przywileje (na początku nielimitowany mail ![]() Ostatnio edytowany przez bosal - 27-01-2005 o 15:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Ja chce serwis o...TOSTACH!!!
A tak na serio to czasem jezdze, ale nie znam sie. Powodzenia (sorki za offtopa, nie moglem sie powstrzymac ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Zgłaszam się, ale wiem, że mnie nie weźmiesz. Lubie rowerki i orientuje się w kategoriach kolarskich.
Tak...zawodnicy, teamy...to lubię... Ostatnio edytowany przez Dryb - 26-01-2005 o 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() @SuPeRMAN Nie bardzo wiem o jakie błędy ci chodzi...
![]() @Dryb Napisz do mnie na maila na [email protected] |
![]() |
![]() |