|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam chcialbym wrocic do tibii po dluzszej przerwie i szukam kogos go wspolnej gry. Interesuje mnie gra na non pvp swiecie bo jestem nieogarniety jesli chodzi o walke z graczami bo zazwyczaj walka konczyla sie na nie rownej walce albo z kims silniejszym albo z grupka graczy
![]() Wrocic zamierzam okolo 12 stycznia i bede raczej gral porankami czasem wieczorami (pracuje w nocy) i czasami tez zarwe nocke jesli bede mial wolne. szukam graczy doswiadczonych ogarnietych i najlepiej 16+ bo mam zle wspomnienia z graniem z ludzmi bez wiekszego doswiadczenia czyli nie lubie nianczyc tlumaczyc i prowadzac ludzi caly czas. Chetnie sciagne ts tym podobny komunikator aby lepiej i szybciej sie porosumiec podczas wspolnych huntow Troche o mnie mam 21 lat pracuje w nocy doswiadczenie mam bo mam 103 sorcka (przestalem grac po haku i chce zaczac od nowa ) jako ze pracuje wiec z kupnem pacc dla siebie nie ma problemu bo nie da sie grac bez... Mam za soba sporo wspolnych wypadow np Demony hydry insekty behemoty plaguesmithy i tym podobne kupilem pacc na 30 dni i w niecale 30 dni mialem juz 103 lvl (oczywiscie startowalem bez pacc i na facc wbilem chyba 25 lvl ) wiem ze dla jednych moze byc to imponujaca a dla innych smiesznie ale w te 30 dni nie maniaczylem calymi dniami tylko tez pracowalem i wychodzilem z domu ![]() Szukam swiata non pvp gdzie gra jak najmniej ludzi zeby zawsze byl jakis exp dla mnie ![]() ![]() nie podaje do mnie kontaktu narazie bo jak ktos bedzie zainteresowany to jakos sie zgadamy i tyle i w grze ustalimy co i jak z ts i tym podobne ![]() |
![]() |
|